Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia naţionalei de handbal masculin după înfrângerea cu Portugalia: "Nu ne aşteptam să jucăm aşa rău". Urmează meciul împotriva campioanei mondiale

Reacţia naţionalei de handbal masculin după înfrângerea cu Portugalia: "Nu ne aşteptam să jucăm aşa rău". Urmează meciul împotriva campioanei mondiale

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în deplasare, de reprezentativa similară a Portugaliei, cu scorul de 21-13 (10-7), în primul meci din grupa a 6-a preliminară. Partida a reprezentat şi debutul pe banca tricoloră a antrenorului spaniol Manuel Montoya.

Jucătorii din lotul luI Montoya nu se aşteptau la un rezultat atât de slab în deplasarea din Portugalia şi promit că vor analiza tot ce au greşit pentru a nu se mai repeta pe viitor: "După rezultat a fost un meci foarte rău, nu ne aşteptam să jucăm aşa rău. Nu a fost problema în apărare, ci a fost problema finalizării în atac. Putem doar învăţa din greşeli, o să facem un video cu acest meci", a declarat Alexandru Csepreghi. 

Handbalistul de la Minaur Baia Mare a vorbit şi despre următorul meci al naţionalei, cel cu campioana mondială Franţa: "Sperăm cu Franţa să facem o figură mai bună. Într-adevăr, cea mai bună echipă în ultimii 15 ani, nimeni nu o să zică că trebuie să câştigăm neapărat. Aş dori să vină să umple Polivalenta (n.r. - spectatorii). Le vom oferi un spectacol". 

Meciul cu Franţa este programat duminică, pe BT Arena, din Cluj-Napoca. 

Afla mai multe despre: handbalechipa nationalaalexandru csepreghi 

viewscnt
Articole similare