Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială a celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu a fost suspendat: "A greşit, trebuie să plătească"

Reacţia oficială a celor de la CFR Cluj după ce Dan Petrescu a fost suspendat: "A greşit, trebuie să plătească"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Bilaşco, director scouting la CFR Cluj, a oferit reacţia oficială a campioanei României, pentru Telekom Sport, în legătură cu suspendarea de patru etape primită de Dan Petrescu.

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru patru etape de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribune la meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-3, din 31 august. Problema celor de la CFR Cluj nu este faptul că a fost suspendat, ci durata în care nu va sta pe banca tehnică la meciurile din Liga 1. 

"Dan nu este recidivist, este un sezon nou, deci lucrurile în noul sezon sunt clar. Pentru injurii, cum au fost foarte multe cazuri, s-au dat de obicei două etape. Trebuie să dau exemple pentru că este un caz important: Stoican a fost suspendat într-un an de patru şi a primit două etape, mai sunt Edi Iordănescu, Dan Alexa... A greşit, trebuie să plătească, dar nu patru etape", a declarat Bilaşco în cadrul emisiunii Sport Report. 

Totodată, Bilaşco a dezvăluit şi motivul pentru care Petrescu nu s-a prezentat miercuri la şedinţa Comisiei de Disciplină: "A fost prins în programul echipei, nu a mai putut să meargă. Ar fi însemnat să schimbe din nou tot ciclul săptămânal. Probabil că vom face apel".

DAN PETRESCU A FOST SUSPENDAT PATRU ETAPE 

La Giurgiu, spiritele s-au încins de la faza penaltiului prin care Radunovici a egalat la 1 pentru Astra în minutul 38. Costache (CFR) a căzut pe teren în apropierea careului Astrei după un duel cu un adversar. Colţescu a lăsat jocul să continue, dar l-a oprit după câteva secunde pentru că jucătorul clujenilor a rămas întins pe gazon. La mingea de arbitru cu care s-a reluat meciul, doar Tamaş (Astra) a fost în preajma balonului. El a trimis lung spre Bejan, care a fost jenat de Cestor. Colţescu a considerat fault în careu şi a dictat lovitură de la 11 metri.

Dan Petrescu a protestat după cartonaşul galben primit de Pereira, în minutul 42. Se pare că tehnicianul l-a înjurat pe Colţescu, iar acesta i-a arătat cartonaşul roşu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare