Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială a FCSB după ce s-a spus că ar exista un caz pozitiv de COVID-19 la echipa de juniori. Poziţie fermă a clubului

Reacţia oficială a FCSB după ce s-a spus că ar exista un caz pozitiv de COVID-19 la echipa de juniori. Poziţie fermă a clubului

FCSB

Comentarii

FCSB a reacţionat printr-un comunicat de presă şi a anunţat că nu există niciun caz de COVID-19, nici în cadrul echipei mari, nici la juniori. Câştigătoarea Cupei României a ţinut să lămurească situaţia, după ce au apărut informaţii că ar exista un caz pozitiv de Coronavirus la echipa de juniori a roş-albaştrilor.

FCSB e singurul club din România care nu are niciun caz de COVID-19 înregistrat, la echipa mare, în staff sau la juniori. Redăm mai jos comunicatul integral emis de FCSB:

"FCSB şi FCSB Academy condamnă public modul total neprofesionist în care o parte a mass media a tratat în această după-amiază o presupusă infectare cu COVID-19 a unuia dintre juniorii legitimaţi la clubul nostru.

Pe această cale anunţăm public faptul că informaţia este FALSĂ şi că niciunul dintre jucătorii şi membrii staff-ului Centrului de Copii şi Juniori al FCSB nu a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Facem un apel către reprezentanţii mass media să se informeze înainte de a publica subiecte care aduc atingere imaginii clubului nostru şi să dea dovadă de mai multă maturitate şi responsabilitate în contextul social actual!

”FCSB este singurul club din România care a testat atât personalul, cât şi toţi jucătorii legitimaţi înainte de reluarea activităţii după încheierea stării de urgenţă în România. Toate testele efectuate au fost NEGATIVE, indiferent de categoria de vârstă. Nu înţelegem de ce anumiţi jurnalişti îşi pot permite să scrie astfel de neadevăruri, mai ales în condiţiile în care este vorba despre un subiect atât de sensibil. Noi suntem în permanentă legătură cu clinica la care am efectuat testările COVID-19 şi nimeni de acolo nu ne-a informat cu privire la existenţa unui caz pozitiv. Închei prin a menţiona că toate activităţile Centrului de Copii şi Juniori al FCSB se desfăşoară în conformitate cu Protocolul Medical elaborat de către FRF, LPF, MTS şi MS”, Ilie Alexe, Director CCJ FCSB."
, se arată în comunicatul FCSB.

FCSB a câştigat Cupa României!

Pentru prima dată din 2015 încoace, FCSB şi-a trecut în palmares un trofeu. FCSB a învins, miercuri, cu 1-0 pe Sepsi, la Ploieşti, în finala Cupei României şi a câştigat un nou trofeu. Echipa lui Gigi Becali a triumfat în Cupa României, în ciuda unui sezon modest în Liga 1, mai ales în play-off. După partidă, suporterii FCSB au aşteptat autocarul echipei la baza din Berceni şi au sărbătorit alături de jucători şi staff câştigarea trofeului.

Afla mai multe despre: fcsbcomunicatcovid-19 

viewscnt
Articole similare