Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială a lui CFR Cluj după ce unul dintre foştii săi jucătorii a încercat să se sinucidă

Reacţia oficială a lui CFR Cluj după ce unul dintre foştii săi jucătorii a încercat să se sinucidă

CFR Cluj

Comentarii

Clubul CFR Cluj şi-a arătat printr-un mesaj postat pe site-ul oficial susţinerea faţă de fostul său jucător, Pelayo Novo Garcia, în prezent component al echipei Albacete, care potrivit presei internaţionale a încercat să se sinucidă.

“Suntem alături de fostul nostru jucător, Pelayo Novo Garcia, cel care asuferit astăzi un teribil accident. Clubul CFR Cluj îi doreşte multă sănătate!”, este mesajul grupării clujene.

Spaniolul Pelayo Novo Garcia a fost legitimat la CFR Cluj în perioada iunie – august 2017. Clubul Albacete a notat, pe site-ul oficial, că Pelayo Novo a suferit un accident la hotelul în care era cazată echipa şi să starea sa este stabilă.

Potrivit presei internaţionale, Pelayo Novo a încercat să se sinucidă, sărind de la etajul trei al hotelului. Primii care au realizat că jucătorul vrea să se sinucidă au fost Ruben Mino şi Susaeta, care au apelat serviciile medicale, acestea reuşind să se ocupe de jucător.

Pelayo a fost transferat la terapie intensivă la Zaragoza. Meciul Albacete - Huelva, prevăzut la ora 19.00, a fost amânat.

Afla mai multe despre: cfr clujpelayo novo garcialiga 1albacete 

viewscnt
Articole similare