Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială a lui Gnohere după ultimele discuţii. Ce mesaj a postat francezul pe reţelele de socializare: "Vă mulţumesc pentru tot!"

Reacţia oficială a lui Gnohere după ultimele discuţii. Ce mesaj a postat francezul pe reţelele de socializare: "Vă mulţumesc pentru tot!"galerie foto

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere nu traversează cea mai fericită perioadă a carierei, iar în cele patru meciuri oficiale disputate de FCSB în acest an a prins doar 100 de minute.

Deşi a început sezonul ca titular şi om de bază în echipa lui Nicolae Dică, pauza de iarnă, accidentările şi înlocuirea antrenorului i-au schimbat statutul lui Gnohere la vicecampioana României. Odată cu venirea lui Mihai Teja, Ioan Hora, adus în această iarnă la FCSB, a devenit titularul postului de atacant, astfel că francezul a sărit din schemă.

În plus, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a recunoscut că are o ofertă de şase milioane de euro venită din China pentru Gnohere, care, cel mai probabil, va părăsi echipa în această săptămână. În ciuda declaraţiilor lui Becali, atacantul francez a ţinut să le mulţumească fanilor stelişti, care i-au scandat numele la derby-ul cu Craiova, de la finalul săptămânii trecute, şi i-a asigurat că va reveni la forma care l-a consacrat.

”Pentru toţi suporterii mei! În ciuda tuturor problemelor, voi sunteţi aici pentru a mă susţine! Voi reveni în forţă. Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru suport”, a fost mesajul postat de Gnohere pe contul personal de Instagram.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare