Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială a Rapidului după ce un tânăr asiatic a fost agresat verbal, la metrou, de câţiva suporteri giuleşteni

Reacţia oficială a Rapidului după ce un tânăr asiatic a fost agresat verbal, la metrou, de câţiva suporteri giuleşteni

Liga 2

Comentarii

De teama coronavirusului, câţiva suporteri ai Rapidului au agresat săptămâna trecută, la metrou, un tânăr asiatic. Ofiţerul de presă al rapidiştilor susţine însă că au fost doar câteva ironii.

Săptămâna trecută, înainte de meciul Rapidului cu Turris, care s-a jucat la Voluntari, un tânăr asiatic a fost agresat verbal la metrou. Câţiva fani ai Rapidului au început să strige către el ”coronavirusule”. Până la urmă, bărbatul a coborât la următoarea staţie, Aurel Vlaicu. Tânărul, care este din Coreea de Sud, a declarat ulterior că i-a contactat pe oficialii Rapidului pentru a raporta incidentul, însă n-a fost băgat în seamă.

Lucian Ionescu, ofiţerul de presă al Rapidului, susţine că a fost vorba doar despre câteva ironii şi că n-a fost depusă vreo plângere la poliţie. În plus, susţine că clubul nu are niciun fel de implicare:

”Nu a fost agresat, nu există dovezi că s-a întâmplat ceva. Din câte am auzit, au fost nişte oameni care purtau fularele Rapidului şi au râs de el. Nu a existat nicio plângere, există camere la metrou. Noi, clubul, nu ştim ce ar trebui să facem”, a declarat Lucian Ionescu.

Bărbatul agresat: ”Este absurd ce s-a întâmplat”

Tânărul luat la ţintă de suporterii Rapidului a povestit pentru Sport.ro ce s-a întâmplat la metrou:

”Am luat metroul de la staţia Aviatorilor, la ora 16:50. Când am intrat în metrou, cinci fani ai Rapidului s-au uitat la mine, au început să râdă şi au spus ‘coronavirus’. Au zis asta de patru ori. Am încercat să-i ignor. M-am ridicat şi m-am dus mai departe de ei. Nimeni nu a încercat să mă salveze sau să-mi ia apărarea. Au început să strige tot mai tare, moment în care m-am dus şi le-am zis: ‘Sunt din Coreea de Sud, nici n-am plecat în China. Aţi înnebunit? Ăsta e rasism”.

După ce am spus asta, replica lor a fost ‘Du-te la ţara ta, virusule’. Este absurd ce s-a întâmplat. Dacă erau oameni normali la cap, ar fi putut să îşi ceară scuze. După toate astea, când metroul a ajuns la staţia Aurel Vlaicu, am coborât. După toată această situaţie, am trimis un mesaj către cei de la Rapid, dar am fost ignorat complet. Aşteptam doar nişte scuze. Mi-au zis să mă duc la poliţie şi atât”,
a spus atunci bărbatul agresat.

Afla mai multe despre: lucian ionescu 

viewscnt
Articole similare