Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia oficială de la Turris Turnu Măgurele după ce Marius Baciu a fost reţinut de trupele speciale

Reacţia oficială de la Turris Turnu Măgurele după ce Marius Baciu a fost reţinut de trupele speciale

Liga 2

Comentarii

Marius Baciu, antrenorul de la Turris Turnu Măgurele, a fost reţinut după meciul Sportul Snagov - Turris, 2-3, de trupele speciale DIAS (Departamentul de Intervenţie şi Acţiuni Speciale). La scurt timp a venit şi prima reacţie oficială de la clubul din Liga a 2-a.

Mădălin Ioniţă, preşedintele lui Turris, a reacţion după ce antrenorul clubului a fost reţinut la finalul meciului dintre Sportul Snagov şi Turris: “Sunt şocat. Nici măcar nu ştiu ce să vă zic. Eu plecasem de la stadion şi m-au sunat jucătorii că au venit trupele speciale în vestiar şi l-au ridicat pe Marius Baciu. Nu ştiu încă motivele pentru care s-a întâmplat asta, însă merg acum să văd ce se întâmplă. Sunt şocat, nu îmi vine să cred. Ce pot să vă spun este că nu are legătură cu clubul. Turris este un club curat şi ceea ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu ce a fost aici. Am citit şi eu controversele cu mafia pariurilor, dar noi suntem curaţi. Dacă Marius Baciu este vinovat, va plăti”, a declarat Ioniţă pentru Fanatik. 

MARIUS BACIU A FOST REŢINUT DE TRUPELE SPECIALE 

Firul evenimentelor 

La finalul partidei din Colentina, trupele speciale, echipate cu veste antiglonţ şi mandat, l-au reţinut pe antrenorul de la Turris Turnu Măgurele. 

Sportul Snagov, echipă din zona retrogradării, a condus cu 2-0 la pauză, însă formaţia nou-promovată din Liga a 3-a a egalat în minutul 67. Victoria a venit după ce Ciobanu a egalat în minutul 81, iar Voicu a marcat golul decisiv în minutul 86. 

Din informaţiile GSP, Marius Baciu era urmărit de mult timp de Poliţie şi de FRF pentru jocurile frecvente, pe sume mari, la pariuri. O altă variantă este că ar putea fi implicat într-o reţea de trucare a meciurilor. 

VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE BACIU ESTE BĂGAT ÎN DUBĂ 

Afla mai multe despre: marius baciuturris 

viewscnt
Articole similare