Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia patronului lui Juventus Torino după eliminarea în faţa lui Ajax: ”Evident că nu ne convine”

Reacţia patronului lui Juventus Torino după eliminarea în faţa lui Ajax: ”Evident că nu ne convine”
Comentarii

Andrea Agnelli, preşedintele lui Juventus Torino şi membru al familiei care deţine clubul, a avut un discurs fair-play după ce Ajax a eliminat-o pe campioana Italiei din sferturile Ligii Campionilor.

Ajax a reuşit încă o surpriză şi îşi continuă parcursul entuziasmant în Liga Campionilor. Olandezii s-au calificat în semifinale după ce s-au impus cu 2-1 în faţa lui Juventus, chiar pe terenul acesteia, după ce rezultatul din tur fusese 1-1.

În ciuda dezamăgirii, Andrea Agnelli a avut un discurs echilibrat, în care i-a lăudat şi i-a felicitat pe cei de la Ajax pentru parcursul din acest sezon.

”Cu siguranţă că Ajax a meritat să se califice, după ce am văzut în teren, după ocaziile pe care le-au avut, după ocaziile pe care le-am avut noi. Ieşim ştiind că în ultimii cinci ani am jucat constant în sferturile de finală din Champions League, iar acesta este un  motiv de mândrie. Ne ajută să mergem înainte, să fim mai buni de la an la an.



Ajax este o echipă care în acest an le-a pus în dificultate pe Bayern Munchen, pe Real Madrid şi pe Juventus, adică pe prima echipă din clasamentul UEFA, pe a treia, dacă nu greşesc, şi pe a cincea, aşa că nu ne rămâne decât să îi felicităm. Ca suporter, evident că există dezamăgire, a fost o înfrângere, nu ne convine, dar trebuie să ne felicităm adversarii, care au făcut un întreg sezon extraordinar”,
a declarat Andrea Agnelli.

Afla mai multe despre: andrea agnellijuventus torino 

viewscnt
Articole similare