Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia preşedintelui Craiovei după eşecul usturător cu FCSB: ”Efectiv nu am înţeles nimic”

Reacţia preşedintelui Craiovei după eşecul usturător cu FCSB: ”Efectiv nu am înţeles nimic”

Superliga

Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, îi critică pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o în derby-ul cu FCSB, pierdut de olteni cu 4-1.

Rămasă fără antrenor, după ce Marinos Ouzounidis a fost demis chiar înaintea derby-ului cu FCSB, Universitatea Craiova a avut o evoluţie foarte slabă. Golurile FCSB-ului au venit după greşeli foarte grave, comise în faze simple.

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, critică modul în care jucătorii s-au prezentat la acest meci, mai ales că a fost vorba despre un derby.

Reacţia preşedintelui Craiovei după eşecul usturător cu FCSB

Sorin Cârţu spune că ”n-a înţeles nimic” din ceea ce s-a întâmplat la FCSB - Universitatea Craiova 4-1. În acelaşi timp, preşedintele echipei din Bănie atrage atenţia că echipa trebuie acum să se concentreze pe returul cu Laci, din Conference League, după ce Craiova a pierdut cu 1-0 în prima manşă:

”Nu e nimic de explicat, pentru că efectiv nu am înţeles nimic. Un meci cu FCSB şi să te prezinţi în felul în care te-ai prezentat... Nici nu trebuie să se inflameze lucrurie înainte de meciul ăsta de cupă europeană, îţi dai seama, asta ne mai trebuie, vreo nenorocire şi cu ăilalţi (n.r. cu Laci). Sunt convins că domnul Rotaru caută soluţia cea mai bună”, a declarat Sorin Cârţu la Look Sport Live.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1.

Au marcat. Moruţan '7, Octavian Popescu '16, Cordea '43, Mateiu '60 (a) / Markovici '64.

1-0, min. 7: Moruţan a marcat cu un şut spectaculos de la peste 25 de metri, din poziţie laterală dreapta, peste portarul Pigliacelli;

2-0, min 16: Octavian Popescu a primit o pasă în centrul careului mare de la Cordea şi a înscris cu un şut cu latul;

3-0, min. 43: Bancu a pierdut uşor un balon în propria jumătate, Cordea a recuperat mingea, a pătruns şi a marcat cu un şut de la 16 metri;

4-0, min. 60: După o nouă minge pierdută la jumătatea terenului de jucătorii oaspeţi, Tănase a intrat în careu şi Mateiu a înscris imparabil încercând să degajeze mingea din picioarele fotbalistului de la FCSB;

4-1, min. 64: Markovici a luat o fază pe cont propriu pe partea dreaptă, a depăşit trei jucători ai gazdelor şi a marcat cu un şut la coluţul scurt, dintr-o poziţie aparent imposibilă, de pe linia careului de şase metri, aproape de linia de fund a terenului.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB:  Vlad - Haruţ, Creţu, Vucur, Şerban (Perianu '81) - Moruţan, Ov. Popescu, Tănase (Ondrasek '68) - Cordea (C. Dumitru '68), Dumiter, Octavian Popescu (Coman '62). Antrenor Dinu Todoran;

CSU Craiova: Pigliacelli - Conte (Vlădoiu '56), Găman, Bălaşa, Bancu - Mateiu, Bic (Markovici '56) - Cîmpanu (Baiaram '28), Nistor, A. Ivan (Gustavo '17) - Koljici. Antrenor: Dragoş Bon.

Caronaşe galbene: Moruţan '58 / Markovici '70, Vlădoiu '90+3.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene - Marcel Bîrsan;

Observatori: Eduard Dumitrescu şi Eduard Alexandru.

După acest succes, FCSB a urcat pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, la două puncte de Rapid şi CFR Cluj, de pe primele două locuri. CSU Craiova ocupă locul 9, cu trei puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare