Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia preşedintelui de la CS Rapid după ce s-a zvonit că fetele de la handbal sunt neplătite de 3-4 luni | EXCLUSIV

Reacţia preşedintelui de la CS Rapid după ce s-a zvonit că fetele de la handbal sunt neplătite de 3-4 luni | EXCLUSIV

Handbal

Comentarii

Echipa feminină de handbal CS Rapid Bucureşti întâmpină probleme financiare în această perioadă, însă nu sunt atât de mari pe cât s-ar fi auzit.

Au existat zvonuri care anunţau că fetele antrenate de către spaniolul Davi Ginesta nu au mai fost plătite de cel puţin trei luni de zile şi că ar exista chiar posibilitatea ca acestea să refuze prezenţa la antrenamentele echipei.

Mici întârzieri salariale la Rapid

Cu toate acestea, preşedintele celor de la CS Rapid, Bogdan Vasiliu, recunoaşte că sunt mici întârzieri cu salariile, însă neagă vehement că problema ar putea fi atât de gravă cum se vorbeşte ”pe la colţuri”.

Rapidul vine după o victorie importantă în Liga Florilor, obţinută la limită, scor 33-32, pe terenul celor de la Râmnicu Vâlcea, iar acum se pregăteşte de duelul cu Metz, din Franţa, din Liga Campionilor, programat duminică, 22 octombrie, de la ora 17:00.

Sunt doar fumigene. Nu există să nu fie plătite de 3-4 luni. E adevărat, sunt mici întârzieri, dar de o lună. E doar o chestiune de timp. Se vor rezolva.

De asemenea, nu se pune problema ca fetele să nu se mai antreneze, să nu mai joace. Ne antrenăm şi ne gândim la următoarea partidă, din Liga Campionilor.

Aţi văzut că am bătut şi Râmnicu Vâlcea, deci nu poate fi vorba despre aşa ceva”, a declarat preşedintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, pentru Orange Sport.

Mai exact, jucătoarele Rapidului vor primi peste o săptămână salariul pentru luna august. Aşadar, rămâne restanţă de doar o lună - salariu pe luna septembrie, cel pe care ar fi trebuit să-l primească în aceste zile.

În consecinţă, nu se pune problema ca jucătoarele să fie neplătite de 3-4 luni, deci nu există, cel puţin pentru moment, riscul ca jucătoarele să nu se mai antreneze sau să nu mai joace pentru Rapid.

Afla mai multe despre: bogdan vasiliumetzrapidliga campionilor 

viewscnt
Articole similare