Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia preşedintelui FIFA după penalty-ul care a decis meciul Real Madrid - Juventus: "Nu mai putem continua aşa!"

Reacţia preşedintelui FIFA după penalty-ul care a decis meciul Real Madrid - Juventus: "Nu mai putem continua aşa!"
Comentarii

Preşedintele FIFA Gianni Infantino a declarat, joi, că sistemul de arbitraj video ar trebui folosit în toate competiţiile, în contextul penalty-ului controversat care a decis sfertul de finală dintre Real Madrid şi Juventus Torino, informează L'Equipe.

"Nu mai putem continua aşa! În timp ce întreaga lume poate vedea reluările, arbitrii sunt singurii care nu au la dispoziţie reluările şi, astfel, nu-şi pot corecta posibilele greşeli. Acest lucru trebuie să ia sfârşit. Arbitrajul video îi va ajuta pe arbitri. Fotbalul este un joc, iar noi trebuie să ne asigurăm că este pe cât se poate de transparent. Vom trece de la o greşeală gravă la fiecare trei meciuri, la una la 19 partide", a spus Infantino, în cadrul unui eveniment FIFA desfăşurat la Buenos Aires.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3.

În minutul 90+3, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalty pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez. Pe teren a fost introdus Szczesny, în locul lui Higuain, iar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penalty-ul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

Afla mai multe despre: fifainfantinoreal 

viewscnt
Articole similare