Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei daneze după ce Mutu a transferat un jucător de la Velje: ”Vedeta echipei stă pe bancă!”

Reacţia presei daneze după ce Mutu a transferat un jucător de la Velje: ”Vedeta echipei stă pe bancă!”

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova a rezolvat transferul lui Dominik Kovacic, jucător ce a evoluat în ultimul sezon în prima ligă daneză, la Velje Boldklub, unde era antrenat de Costel Gâlcă.

Adi Mutu a rezolvat al cincelea transfer al verii, în urma venirii lui Dominik Kovacic de la Lokomotiva Zagreb. Croatul petrecuse ultimul sezon la Velje Boldklub, sub formă de împrumut, unde a fost pregătit de Costel Gâlcă.

Acesta sosise în danemarca la finalul lunii ianuarie şi s-a impus rapid sub conducerea tehnicianului român.După ce fusese adus de Lokomotiva Zagreb în ianuarie 2020, Kovacic nu şi-a găsit locul în formula formaţii croate şi a fost împrumutat după doar un an petrecut la club, urmând să fie vândut definitiv după încă şase luni.

Reacţia presei daneze după ce Mutu a transferat un jucător de la Velje

”Kovacic se mută în România, acolo unde va juca pentru FC U Craiova 1948 din prima ligă. Iar vedeta acestei echipe stă pe banca tehnică! Craiova este antrenată de fostul mare atacant, Adrian Mutu, care a jucat pe la Chelsea şi Juventus în cariera sa.

Dominik Kovacic a evoluat în 17 meciuri pentru Vejle Boldklub. Spre finalul sezonului devenise om de bază şi era titular indiscutabil”, scria presa din Danemarca despre noul jucător al oltenilor.

În cariera sa, Kovacic a mai trecut pe la NK Zagreb, FC Lugano, Sheriff Tiraspol, Siroki Brijeg, Lokomotiva Zagreb, Velje şi, acum, FC U Craiova. În palmaresul său se pot găsi un titlu de campion din Moldova şi încă unul din liga a doua croată. Fundaşul central este evaluat la 350 de mii de euro de către transfermarkt.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutudominik kovacictranfer fc u craiova 

viewscnt
Articole similare