Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei din Norvegia după ce Puşcaş şi Hagi i-au lăsat acasă pe Haaland şi Odegaard!

Reacţia presei din Norvegia după ce Puşcaş şi Hagi i-au lăsat acasă pe Haaland şi Odegaard!

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a reuşit o victorie superbă, sâmbătă seara, la Felcsut (Ungaria), în faţa Israelului, scor 2-1, şi a obţinut calificarea la Campionatul European din 2024, care se va disputa în vară, în Germania.

Eran Zahavi a deschis scorul pentru israelieni, în minutul 4, însă tricolorii au reuşit să întoarcă scorul de pe tabelă prin George Puşcaş, în minutul 10, şi Ianis Hagi, în minutul 63.

  • Cu acest succes, România a urcat pe prima poziţie a Grupei I, cu 19 puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului secund, Elveţia, pe care o va întâlni marţi, 21 noiembrie, la Bucureşti.

Hagi şi Puşcaş la EURO. Haaland şi Odegaard vor lipsi

În urma calificării României la EURO 2024, un lucru a devenit sigur: Norvegia lui Erling Haaland şi Martin Odeegard va vedea turneul final la televizor.

Nordicii au ratat, astfel, ultima şansă de calificare pe traseul Ligii Naţiunilor. Din Liga B, din care făcea parte şi Norvegia, patru echipe mai bine clasate nu s-au calificat la EURO 2024, aşa că vor merge la baraj.

Cele patru naţiuni sunt Israel, Bosnia, Finlanda şi Ucraina/Islanda. Dacă Israel s-ar fi calificat, iar Ucraina ar fi reuşit să se califice şi ea în dauna Italiei, în ultima rundă, Norvegia ar fi prins ultimul bilet de baraj. Deci, o speranţă la calificare ar mai fi existat.

Toată Norvegia a fost cu ochii pe meciul de la Felcsut. Nordicii s-au ”îmbătat cu apă rece” după golul lui Zahavi, dar Puşcaş nu i-a lăsat foarte mult timp să spere. Apoi, Ianis Hagi le-a dat definitiv ”stingerea” în repriza secundă.

Acum este clar: Campionatul European din 2024 va fi fără Norvegia. Totul arăta foate bine la începutul meciului, însă bucuria a fost de scurtă dură, deoarece nu mult mai târziu George Puşcaş a restabilit egalitatea.

Ianis Hagi a marcat şi el în minutul 63, iar cu acest rezultat atât România, cât şi Elveţia au obţinut calificarea la Euro”, au scris norvegienii de la ”dagbladet.no”.

Norvegia a încheiat pe locul 3 Grupa A, din care mai făceau parte Spania, Scoţia, Georgia şi Cipru. Din cauza parcursului modest din Liga Naţiunilor, nu a prins primele patru locuri necalificate direct la EURO, care să lupte pentru ultimul bilet în turneul de baraj.

Afla mai multe despre: norvegiahaalandpuscashagiromania 

viewscnt
Articole similare