Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia presei internaţionale după ce Simona Halep a învins-o pe Coco Gauff: "Bula Coco s-a spart la Wimbledon"

Reacţia presei internaţionale după ce Simona Halep a învins-o pe Coco Gauff: "Bula Coco s-a spart la Wimbledon" galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a câştigat (6-3, 6-3) meciul din optimile de finală de la Wimbledon împotriva tinerei de 15 ani Coco Gauff şi presa internaţională a reacţionat la scurt timp.

UPDATE: După terminarea meciului, publicaţiile din străinătate au pus mai mult accentul pe faptul că Gauff a fost eliminată. 

"Fostul numărul 1 mondial a fost prea mare pentru tânăra de 15 ani Cori Gauff şi i-a încheiat povestea frumoasă de la Wimbledon" - Women's tennis blog. 

"Debutul de vis al lui Coco Gauff de la Wimbledon a fost încheiat de Simona Halep" - Tennis.com 

"Bula Coco s-a spart la Wimbledon după victoria Simonei Halep" - The Guardian 

"Turneul magic de la Wimbledon făcut de Coco Gauff s-a terminat după ce a fost învinsă de Simona Halep" - USA Today


Presa britanică urmăreşte cu atenţie evoluţia sportivei românce, dar şi pe cea a senzaţiei de numai 15 ani, Coco Gauff. La finalul primului set, The Guardian a stabilit însă clar: ”Coco încearcă, face tot posibilul. Dar Halep este mult prea rapidă şi mereu atentă. Chiar şi atunci când Gauff a încercat o execuţie specială pe finalul setului, Halep a pedepsit-o imediat cu forehandul ei senzaţional”

Şi BBC consideră că Halep a dominat clar primul set al meciului cu Gauff, iar lipsa de experienţă a americancei a fost imediat taxată de experimentata sportivă din România: ”Halep e la un pas de sferturile de finală. Domină terenul în faţa favoritei fanilor, Coco Gauff” scrie sursa citată. 

Afla mai multe despre: simona halepcoco gaufftenis 

viewscnt
Articole similare