Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia primarului din Clinceni după ce Ionuţ Chirilă a pierdut încă un meci! Cine decide dacă antrenorul continuă

Reacţia primarului din Clinceni după ce Ionuţ Chirilă a pierdut încă un meci! Cine decide dacă antrenorul continuă

Academica Clinceni

Comentarii

Primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, a vorbit despre antrenorul echipei locale, Ionuţ Chirilă, care a suferit o nouă înfrângere de la venirea pe banca tehnică.

Ce se întâmplă cu Ionuţ Chirilă la Academica Clinceni

Echipa din Ilfov nu reuşeşte să părăsească ultimul loc din clasament. Ionuţ Chirilă a suferit o nouă înfrângere la scor, 3-0, cu UTA Arad, iar primarul Clinceniului a vorbit despre viitorul antrenorului. 

„Am fost la meci, am pierdut pe nişte greşeli de portar, asta ni se întâmplă. Dobre e un copil. Dacă a fost o şedinţă între preşedinte şi antrenor, e bine să-i întrebaţi pe ei. Decizia dacă Ionuţ Chirilă va continua o are doar antrenorul”, a spus Adrian Budeanu pentru Gazeta Sporturilor

Edilul a comentat şi afirmaţiile făcute de Chirilă, la finalul partidei cu arădenii, atunci când antrenorul l-a găsit vinovat, pentru ultimul rezultat, pe portarul Dobre, în vârstă de 20 de ani. 

„Pe el cine l-a băgat în echipă? Cine a ales să joace cu portar U21, când ştim că Ureche (n.a. - portarul de rezervă) poate fi o soluţie oricând?. Plus că are două variante de jucător U21, Robert Ion şi Dumitrache. Deci are de unde să aleagă jucător U21”, a adăugat Budeanu. 

Afla mai multe despre: ionut chirilaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare