Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia răutăcioasă a lui Gigi Becali după ce Nicolae Stanciu a declarat că ar semna cu CFR Cluj

Reacţia răutăcioasă a lui Gigi Becali după ce Nicolae Stanciu a declarat că ar semna cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce Nicolae Stanciu a declarat că l-a sfătuit pe Alex Chipciu să semneze cu CFR Cluj.

Nicolae Stanciu a avut o declaraţie sinceră, în care a povestit că Alex Chipciu i-a cerut sfatul înainte să semneze cu CFR Cluj, transfer care s-a realizat în iarnă. Stanciu a spus că i-a transmis prietenului său că face o alegere bună. În plus, mijlocaşul lui Slavia Praga susţine că şi el ar semna cu CFR Cluj dacă ar ajunge într-o astfel de situaţie.

Reacţia lui Gigi Becali: ”Nu m-a deranjat”

Patronul FCSB spune că nu s-a supărat pe Nicolae Stanciu, fost mijlocaş la FCSB. Gigi Becali susţine că s-ar bucura să-l vadă şi pe Stanciu în Gruia, deoarece ”CFR ar claca cu ei”:
”Nu m-a deranjat, dar şi eu spun: Aş vrea să se ducă Stanciu. Ca să clacheze CFR-ul cu ei. M-am bucurat când s-a dus Chipciu la ei. Ţin foarte mult la Chipciu şi m-am bucurat foarte mult că s-a dus, că mă ajută şi el pe mine. Să se ducă şi Stanciu, că ei sunt prietenii mei şi să m-ajute la CFR, acum. Să mai dea câte un chix”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului

În vârstă de 26 de ani, Nicolae Stanciu deţine în continuare recordul pentru cel mai scump jucător plecat din campionatul României. În vara lui 2016, Anderlecht a plătit nu mai puţin de 10 milioane de euro pentru transferul său de la FCSB. Însă Nicolae Stanciu n-a reuşit să confirme în Belgia şi Anderlecht l-a cedat în ianuarie 2018 la Sparta Praga, pentru 3,75 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare