Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia savuroasă a lui Tătăruşanu când l-a văzut prima dată pe Gardoş în vestiarul FCSB-ului: „Nu mă ştia şi mi-a spus asta”

Reacţia savuroasă a lui Tătăruşanu când l-a văzut prima dată pe Gardoş în vestiarul FCSB-ului: „Nu mă ştia şi mi-a spus asta”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a povestit cum a ajuns la FCSB la vârsta de 21 de ani şi care a fost reacţia lui Ciprian Tătăruşanu când l-a văzut prima dată.

Erau foarte puţini în vestiar când am ajuns prima dată, era destul de devreme. Tătăruşanu mi-a spus ulterior că nu mă ştia, normal, veneam din Liga 2, mi-a zis 'Te-am văzut aşa înalt, mă gândeam că au adus ăştia portar'”, a povestit fundaşul care măsoară 193 cm.

Cum a reacţionat Florin Gardoş când a fost sunat de Victor Piţurcă

Gardoş a povestit cum a ajuns la FCSB şi cum a reacţionat când a fost sunat de Victor Piţurcă, tehnicianul de atunci.
 
Eram eu acasă, la Satu Mare, era vacanţă, şi văd un număr cu 666 la sfârşit, era Victor Piţurcă. Zice 'Salut, Florine, sunt Victor Piţurcă'. Nu mai puteam. Era să cad din picioare. Îmi zice 'Vrei să vii la Steaua?'. I-am spus normal că vreau. Era ora 15:00, m-am urcat direct în maşină şi am plecat. Am ajuns, ne-am întâlnit, am semnat contractul. Am avut noroc că-l ştiam pe Bicfalvi, era acolo de un sau doi, şi l-am sunat, i-am zis că am semnat şi i-am zis să intre cu mine în vestiar. L-am aşteptat să vină de acasă şi am intrat împreună. Era Zapata acolo, foarte ok, dar după a plecat imediat. Pe el mi-l aduc aminte, ne-am salutat”, a povestit Florin Gardoş, la AS.ro.
 
Florin Gardoş a evoluat, între 2010 şi 2014, în 122 de partide în toate competiţiile pentru FCSB, club la care a cucerit două titluri în Liga 1, o Cupă şi o Supercupă.
 

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuflorin gardos 

viewscnt
Articole similare