Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia Serenei Williams, după ce Kim Clijsters a jucat primul său meci după o pauză de şapte ani şi jumătate: "Tu mă inspiri"

Reacţia Serenei Williams, după ce Kim Clijsters a jucat primul său meci după o pauză de şapte ani şi jumătate: "Tu mă inspiri"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a fost impresionată de evoluţia jucătoarei belgiene Kim Clijsters, care a disputat, luni, primul meci după o pauză de şapte ani şi jumătate.

"Sunt atât de mândră de Kim Clijsters. Tu mă inspiri. Uau, doar uau. Felicitări, ai făcut-o într-un mod uimitor", a scris Serena Williams, pe Twitter.

Deşi a pierdut la revenirea în competiţie, fiind învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-2, 7-6 (6), Kim Clijsters, 36 de ani, a avut o evoluţie foarte bună, mai ales în setul al doilea.

Muguruza a condus cu 3-0 în setul secund, cu două break-uri, dar Clijsters a reuşit să ducă setul în tie-break, câştigat de iberică la 6.

Meciul s-a disputat în primul tur la turneul de la Dubai, unde principala favorită este Simona Halep.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe