Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Serenei Williams, după ce Kim Clijsters a jucat primul său meci după o pauză de şapte ani şi jumătate: "Tu mă inspiri"

Reacţia Serenei Williams, după ce Kim Clijsters a jucat primul său meci după o pauză de şapte ani şi jumătate: "Tu mă inspiri"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a fost impresionată de evoluţia jucătoarei belgiene Kim Clijsters, care a disputat, luni, primul meci după o pauză de şapte ani şi jumătate.

"Sunt atât de mândră de Kim Clijsters. Tu mă inspiri. Uau, doar uau. Felicitări, ai făcut-o într-un mod uimitor", a scris Serena Williams, pe Twitter.

Deşi a pierdut la revenirea în competiţie, fiind învinsă de Garbine Muguruza, scor 6-2, 7-6 (6), Kim Clijsters, 36 de ani, a avut o evoluţie foarte bună, mai ales în setul al doilea.

Muguruza a condus cu 3-0 în setul secund, cu două break-uri, dar Clijsters a reuşit să ducă setul în tie-break, câştigat de iberică la 6.

Meciul s-a disputat în primul tur la turneul de la Dubai, unde principala favorită este Simona Halep.

După ce a câştigat un grand slam, la US Open, în 2005, Clijsters s-a retras prima dată în 2007, pentru a-şi întemeia o familie. Ea a revenit pe teren, în 2009, şi a mai câştigat trei grand slam-uri, de două ori la US Open şi o dată Australian Open, înainte de a se retrage din nou, în 2012.

În cariera ei, belgianca a câştigat 41 de turnee şi a fost 20 de săptămâni numărul 1 mondial. Ea are trei copii, o fată, Jada, născută în 2008, şi doi băieţi Jack, născut în 2013 şi Blake, în 2016.

În calitate de fost număr 1 mondial, Kim Clijsters poate beneficia într-un sezon de un număr nelimitat de wild card-uri. Ca să fie înregistrată în clasament, ea trebuie să joace trei turnee şi să câştige cel puţin zece puncte WTA.

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare