Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep despre Transylvania Open. Cum vede prezenţa Emmei Răducanu la Cluj-Napoca: "Probabil vrea să joace la mamaie"

Reacţia Simonei Halep despre Transylvania Open. Cum vede prezenţa Emmei Răducanu la Cluj-Napoca: "Probabil vrea să joace la mamaie"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a plecat spre turneul american de la Indian Wells, însă a vorbit şi despre Transylvania Open, unde va participa în perioada 23-31 octombrie.

Turneul de la Cluj-Napoca o va avea pe tabloul principal şi pe Emma Răducanu, sportiva cu tată român şi, totodată, proaspăt câştigătoare a turneului de Grand Slam de la US Open.

"Este foarte interesant că Emma a ales să vină, probabil vrea să joace la mamaie, cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc şi sper să avem meciuri bune.

Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune" , a spus Simona Halep.

Simona Halep, locul 15 WTA, belgianca Elise Mertens, locul 18 WTA, britanica Emma Răducanu, locul 22 WTA, recent câştigătoare a US Open, Anett Kontaveit din Estonia, locul 23 WTA, şi spaniola Paula Badosa, locul 27 WTA, sunt înscrise la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca, au anunţat organizatorii.

Partidele se vor juca între 23 şi 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Transylvania Open va fi ultima competiţie înaintea Turneului Campioanelor.

Aceasta este al doilea turneu WTA 250 organizat la Cluj-Napoca, în acest an, după Winners Open, care a avut loc în iulie. Germana Andrea Petkovic, locul 64 WTA, câştigătoarea de atunci, este şi ea înscrisă pe tabloul principal al Transylvania Open.

Dintre jucătoarele române, pe tabloul principal mai este înscrisă Irina Camelia Begu, locul 58 WTA, alte 11 românce urmând a evolua în calificări. Ultima jucătoare direct acceptată pe tabloul principal este rusoaica Varvara Graceva, locul 88 WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare