Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia Simonei Halep după anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon! Campioana a vorbit cu presa din străinătate

Reacţia Simonei Halep după anularea turneului de Mare Şlem de la Wimbledon! Campioana a vorbit cu presa din străinătate

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep regretă faptul că turneul de la Wimbledon a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus şi a glumit spunând că se bucură pentru că va fi campioană en-titre doi ani la rând. Ea a devenit campioană anul trecut, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Organizatorii de la Wimbledon au decis amânarea turneului din cauza pandemiei de coronavirus, spre regretul campioanei en-titre, Simona Halep.

„Chiar dacă anularea turneului de la Wimbledon era inevitabilă, speram că, într-un fel, se va găsi o cale să se organizeze pentru că este un turneu atât de special. Miercuri a fost o zi tristă şi m-am gândit la cele mai fericite clipe din viaţa mea de anul trecut, de la All England Club”, a spus Simona Halep, potrivit The Times.

Halep susţine că îi vor lipsi toate beneficiile pe care le-a primit după ce a devenit membru All England Club. De asemenea, româncei îi va fi dor să îşi vadă numele trecut pe peretele campionilor.

„Îmi va fi dor să văd terenul central, scena finalei fantastice de anul trecut. Îmi va fi dor să îmi văd numele pe perete şi îmi vor lipsi toate lucrurile frumoase de care ai parte dacă eşti membru al clubului”, a mai spus Halep.

Simona încearcă să rămână optimistă şi cu zâmbetul pe buze: „Dacă privesc partea plină a paharului, am ocazia deosebită şi rară să fiu campioană en-titre la Wimbledon doi ani la rând”.

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang