Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după ce a debutat cu victorie în 2020 şi s-a calificat în sferturi la Adelaide: "Sunt foarte fericită, primul meci e mereu greu"

Reacţia Simonei Halep după ce a debutat cu victorie în 2020 şi s-a calificat în sferturi la Adelaide: "Sunt foarte fericită, primul meci e mereu greu"

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a declarat foarte fericită după debutul cu succes în 2020, subliniind că prima partidă a anului este mereu dificilă.

"A fost un meci greu, sunt foarte fericită că am trecut mai departe. Este foarte important să câştigi primul meci al anului. Primul meci e mereu greu, chiar dacă te antrenezi din greu. Încerc să mă recuperez pentru al doilea meci şi să dau totul pe teren", a fost prima reacţie a Simonei Halep, după calificarea în optimi la Adelaide.

Simona Halep a câştigat primul meci din 2020

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat cu ceva dificultate, scor 6-4, 7-5, primul meci de simplu din 2020, disputat cu australianca Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Adelaide, aflat la prima ediţie. Halep, acceptată direct în optimi, s-a calificat, astfel, în sferturi.

Halep va evolua, joi, în sferturi cu Arina Sabalenka, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, sau cu americanca Bernarda Pera, locul 70 WTA, venită din calificări.

Accederea în sferturi este recompensată cu un premiu de 22.400 de dolari şi cu 100 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: halep 

viewscnt
Articole similare