Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după ce a fost învinsă de Svitolina: ”Am fost puţin frustrată din cauza asta”

Reacţia Simonei Halep după ce a fost învinsă de Svitolina: ”Am fost puţin frustrată din cauza asta”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că suprafaţa, dar şi oboseala au contribuit la eşecul cu 7-5, 6-3 în faţa Elinei Svitolina, în al doilea meci din grupele Turneului Campioanelor.

Simona Halep a fost învinsă în două seturi de Elina Svitolina şi trebuie neapărat să o învingă pe Karolina Pliskova, pentru a se califica în semifinale. Fostul lider mondial dă vina pentru eşec pe suprafaţa de joc, dar şi pe oboseală. Halep spune că ar putea avea surprize şi la partida cu Pliskova, deoarece n-a mai jucat împotriva ei pe o asemenea suprafaţă:

”Am simţit că nu pot termina punctele. Acest teren nu e grozav pentru mine, pentru jocul meu. E prea moale. Chiar dacă loveşti puternic, şi cred că am lovit bine azi, n-am putut să schimb prea mult direcţia pe teren. Am fost puţin frustrată din cauza asta. Am obosit şi pentru că nu m-am antrenat prea mult. Dar Elina a jucat bine. N-a ratat nimic, iubeşte să joace aici, e stilul ei. A fost un meci bun pentru amândouă, cred eu, dar ea s-a descurcat mai bine, de-asta a câştigat. Nu sunt dezamăgită. Mi-am făcut jocul, dar asta nu m-a ajutat să şi câştig.

Pe această suprafaţă nu am jucat niciodată cu Pliskova, aşa că nu ştiu la ce să mă aştept. Este sigur însă că va fi un meci diferit faţă de cel de azi cu Elina. Loveşte mingea foate puternic, are un stil diferit de joc. Dar, ca de obicei, o să mă focusez pe jocul meu. Voi avea un plan de joc şi voi şti ce este de făcut pentru a câştiga. Vreau neapărat să câştig, obiectivul principal este calificarea în semifinale. Am deja 4 ani fără să ies din grupe. Dar vom vedea. Am speranţe că mă voi recupera, în acest moment sunt puţin obosită, şi am speranţe că voi juca mai bine decât azi”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare