Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după ce a văzut cine a câştigat turneul de la Roland Garros! Cahill a intervenit şi el. FOTO

Reacţia Simonei Halep după ce a văzut cine a câştigat turneul de la Roland Garros! Cahill a intervenit şi el. FOTO

Tenis

Comentarii

Ashleigh Barty este noua campioană de la Roland Garros, după ce s-a impus în fianala cu Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3, iar întreaga lume a tenisului este la picioarele australiencei de 23 de ani.

Barty a "preluat" coroana de la Roland Garros de la Simona Halep, iar acum australianca a urcat până pe locul 2 WTA, fiind la un singur pas de liderul Naomi Osaka.

Mesajele de felicitare au început să curgă la adresa sportivei care în 2014 decidea să renunţe la tenis pentru a încerca să ajungă în naţionala de cricket a Australiei. Din fericire, Barty a revenit la sportul alb la începutul lui 2016, iar acum, trei ani mai târziu, are întreaga lume la picioare.

Printre cei care au ţinut să o felicite s-a numărat şi Simona Halep, care a postat un mesaj imediat după victoria obţinută de Barty la Roland Garros.



"Felicitări, Ashleigh! Sunt atât de fericită pentru tine. Să te bucuri de acel trofeu minunat", a scris Halep pe Twitter. Simonei i s-a alăturat şi cealaltă finalistă din 2018, Sloane Stephens: "Am văzut un tenis uimitor în acest turneu din partea lui Ashleigh Barty! Felicitări, fată, o meriţi! Acum bucură-te de ce ai realizat".

Halep vs Barty 3-1

Halep a întâlnit-o pe Barty de patru ori de-a lungul carierei , iar Simona s-a impus de trei ori, ultima dată chiar în acest an, în sferturile turneului de la Madrid. Singura victorie a lui Barty a venit tot în acest an, la Sydney, în faza optimilor, când australianca s-a impus, scor 6-4, 6-4.

Şi fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a ţinut să-şi felicite conaţionala.

"Al naibii de bună, Ashlegh Barty! Noi, australienii, suntem atât de mândri de ea şi de tot ce a realizat pentru tenisul din Australia! Şi, cu atât mai important, modul în care a reuşit-o! O fată extrem de modestă. Felicitări campioanei Roland Garros din 2019!", a scris Cahill.
 

Afla mai multe despre: simona haelpashleigh bartycahill 

viewscnt
Articole similare