Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după ce s-a chinuit cu locul 76 WTA, la Rogers Cup: ”A fost greu să revin pe teren”

Reacţia Simonei Halep după ce s-a chinuit cu locul 76 WTA, la Rogers Cup: ”A fost greu să revin pe teren”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a trecut greu de Jennifer Brady, în turul 2 Rogers Cup. Câştigătoarea de la Wimbledon s-a impus cu 4-6, 7-5, 7-6 (5) şi spune că a suferit din cauza pauzei pe care şi-a luat-o înainte de această competiţie.

În primul meci după ce a ieşit campioană la Wimbledon, Simona Halep s-a chinuit serios cu Jennifer Brady - locul 76 mondial. Fostul lider mondial s-a calificat cu emoţii în turul 3 la Rogers Cup şi a explicat motivul pentru care nu s-a impus mai clar.

Halep susţine că pauza pe care şi-a luat-o după Wimbledon i-a afectat condiţia fizică, dar spune că avea nevoie să stea o perioadă departe de tenis:

”A fost greu să revin pe teren. E foarte dificil să revii şi să joci. Am simţit faptul că nu am mai jucat după finala de la Wimbledon. Dar am avut nevoie de această pauză, pentru că la Wimbledon au fost multe emoţii. Dar mă bucur că am revenit şi am câştigat! Fanii români mă ajută foarte mult. Mă încurajează puternic meci de meci. Vă mulţumesc şi vă aştept la următoarea partidă”, a declarat Simona Halep după meci.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare