Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”L-am enervat pe Darren. Meritam acele cuvinte”

Reacţia Simonei Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor: ”L-am enervat pe Darren. Meritam acele cuvinte”

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-0, 2-6, 6-4, de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, în ultima etapă a Grupei Violet.

“A fost un game ghinionist pentru mine, să spunem. Am avut 30-0, iar mingea a prins puţin linia. A fost un meci foarte dificil. Asta şi pentru că nu am jucat cel mai bun tenis. Cu siguranţă am fost acolo după acel prim set extrem de rapid. Am revenit în meci şi la final am fost din nou aproape să revin. Ea a fost bună, a fost puternică, dar este greu să pierzi un asemenea meci. Am fost aproape să fac 3-0 în decisiv, a fost puţină presiune atunci, mai ales că jucam bine. Mi-am pierdut mintea atunci, am fost prea nervoasă, prea agitată. Dar nu am rămas în acea stare, cum s-a întâmplat de multe ori în trecut. Este un lucru pozitiv că am reuşit să întorc meciul puţin de la 2-5. Mergem înainte”, a concluzionat Simona în conferinţa de presă de după eliminare.

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o intervenţie mai puţin calmă ca de obicei, la "on-court caching", în timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor. ”Sunt sigură că meritam acele cuvinte pentru că nu eram calmă. Am schimbat apoi atitudinea, toată lumea ştie că lucrez la acest aspect. Am fost puţin nervoasă în acel moment şi sunt sigură că l-am enervat şi pe Darren” a mai spus Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare