Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după prima victorie din 2022: "Am trecut cu bine peste cel mai greu an din cariera mea. A fost dificil să mă întorc"

Reacţia Simonei Halep după prima victorie din 2022: "Am trecut cu bine peste cel mai greu an din cariera mea. A fost dificil să mă întorc"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe australianca Destanee Aiava, locul 316 WTA, venită din calificări, calificându-se în optimile de finală ale Melbourne Summer Set 2, o competiţie de categorie WTA 250.

"Anul trecut a fost foarte dificil, poate cel mai greu an din cariera mea, dar sunt fericită să mă aflu din nou, aici, în Australia, care are mereu un loc special în inima mea. Sâ câştig acest meci înseamnă mult şi sunt bucuroasă că am trecut mai departe. Pauza de anul trecut m-a ajutat să-mi odihnesc un pic mintea, după ce am fost mulţi ani în top, iar presiunea a fost mare şi m-am simţit un pic epuizată.

Dar a fost şi greu în acelaşi timp, deoreceste e dificil să revii după ce ai stat o perioadă de 3-4 luni fără niciun meci oficial. Dar am jucat bine la finalul anului şi sunt fericită că acum mă simt sănătoasă şi pregătită să joc. (n.r. - cu Gabi Ruse) Am jucat acum câteva luni în România, dar fiecare meci este diferit, mâine e o nouă provocare şi vreau doar să mă recuperez şi să fiu în stare să joc cel mai bun tenis", a declarat Halep.

În optimi, Halep va evolua, joi, nu înainte de ora 03.30, împotriva colegei din proba de dublu, Elena-Gabriela Ruse, locul 87 WTA. Simona Halep conduce cu 1-0 în întâlnirile directe, după ce s-a impus, cu scorul de 6-1, 6-2, în turul I al Transylvania Open.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: simona haleptenis 

viewscnt
Articole similare