Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia Simonei Halep după stabilirea grupelor de la Turneul Campioanelor

Reacţia Simonei Halep după stabilirea grupelor de la Turneul Campioanelor

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua în Grupa Violet la Turneul Campioanelor, alături de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 4 WTA şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

”Este mereu ceva special să fiu aici. Este a şasea oară şi sper ca de această dată să am evoluţii mai bune decât la ultimele ediţii şi să mă bucur mai mult de tenis. Este mereu plăcut să ne îmbrăcăm aşa. M-am bucurat astăzi că am avut ocazia să o fac.

A fost foarte frumos să particip la şedinţa foto. Nu avem şansa să ne îmbrăcam aşa foarte des la turnee. O să mă bucur de gală, iar de mâine o să mă gândesc doar la meciuri. Orice meci este foarte greu”, a spus Halep, înainte de Turneul Campioanelor.

Câştigătoarea WTA Finals va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care deţine recordul până atunci, cu 3,85 de milioane de dolari. Condiţia pentru a primi cele aproape cinci milioane de dolari este ca jucătoarea campioană să câştige toate meciurile din faza grupelor.

Afla mai multe despre: tenissimona halep,  

viewscnt
Articole similare