Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia sinceră a lui Kylian Mbappe după PSG - Leipzig 3-2: "E adevărat, nu jucăm bine"

Reacţia sinceră a lui Kylian Mbappe după PSG - Leipzig 3-2: "E adevărat, nu jucăm bine"
Comentarii

PSG s-a impus cu 3-2 în meciul cu Leipzig, după ce a fost condusă de echipa din Bundesliga. Deşi echipa sa a câştigat, Mbappe a recunoscut că vicecampioana Franţei nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

"Este adevărat că ar trebui să facem mai mult. Deocamdată, noi nu jucăm bine, dar câştigăm. Cred că ar trebui să jucăm mai bine pentru a câştiga mai uşor", a spus Mbappe la postul de radio RMC Sport.

Mbappe s-a aflat la originea ambelor goluri marcate de Messi în meciul cu RB Leipzig, pasând la prima reuşită şi obţinând penalty-ul din care argentinianul a adus victoria parizienilor.

"Este uşor de jucat cu Messi. Acum urmează să revină Neymar şi cred că va fi nevoie să fim toţi trei, dar şi de întreaga echipă pentru a fi performanţi", a adăugat Mbappe.

Kylian Mbappe (9) a deschis scorul pentru vicecampioana Franţei, dar scorul la pauză a fost egal, după golul portughezului Andre Silva (28). RB Leipzig a preluat conducerea în repriza secundă, prin reuşita lui Nordi Mukiele (57).

Messi a restabilit egalitatea după o combinaţie cu Mbappe, în urma erorii lui Tyler Adams. Messi a marcat şi golul victoriei (74), după un penalty scos de acelaşi Mbappe. Mbappe a ratat, la rândul său, un penalty (90+4), şutând mult peste poartă.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare