Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia soţilor Muntean după scandalul provocat de publicarea filmuleţului cu Ciprian Marica

Reacţia soţilor Muntean după scandalul provocat de publicarea filmuleţului cu Ciprian Marica

Diverse

Comentarii

Scandalul mediatic în care au fost implicaţi Ciprian Marica, Ana Muntean şi Florin Muntean continuă. Cei doi soţi sunt de părere că viaţa privată le-a fost încălcată grav şi vor să se adreseze justiţiei, atât în civil, cât şi în penal, după ce femeia ar fi primit numeroase ameninţări pe reţelele sociale.

Potrivit clujust.ro, Ana şi Florin Muntean au decis să aibă o poziţie prin intermediul avocatului care le reprezintă drepturile, după ce în ultimele zile au apărut mai multe informaţii din viaţa privată şi de familie a cuplului:

„Este nereală informaţia conform căreia Florin Muntean a dat publicităţii o înregistrare video în care apare soţia lui.

Niciunul din motivele indicate ca justificând o astfel de faptă sau atitudine apărute în presa din România nu este real, înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soţi care nu au dorit niciodată să-şi expună în vreun fel public viaţa privată.



În prezent cei doi soţi, împreună, luăm toate măsurile legale şi juridice împotriva acestui atentat grav la viaţa privată, a cărei protecţie este asigurată oricărui cetăţean român de Constituţia României, Carta Europeană a Drepturilor Omului şi Regulamentul European de Protecţie a datelor.

Ne vom asigura că toate menţiunile referitoare la familia noastră vor disparea din presa scrisă şi audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la raspundere civilă şi penală şi că ne vom putea continua viaţa de familie împreună fără a da socoteala nimănui.

Copiii noştri, pe nedrept expuşi public, vor creşte într-o ţară în care dreptul la viaţă personală şi demnitate sunt respectate şi apărate aşa cum se întâmplă în majoritatea ţărilor din Uniunea Europeană din care facem parte.

Totodată, acţionăm prin plângeri penale împotriva tuturor ameninţărilor, injuriilor şi atacurilor adresate soţiei Ana Muntean prin toate mijloacele prin care acestea au avut loc.”

Ana Muntean şi-a înşelat soţul cu Ciprian Marica

Miercuri, 29 aprilie, în mediul online a apărut un clip cu incidentul petrecut anul trecut într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Se pare că Florin Muntean Junior a primit câteva indicii în privinţa infidelităţii soţiei, pe nume Ana Muntean, iar ajuns în faţa camerei a fost întâmpinat de Ciprian Marica.

Fostul atacant a insistat atunci să discute de camera video,  dar nu a reuşit să-l convingă pe Florin Muntean. După câteva minute, Ana şi-a făcut apariţia şi a fost mustrată de soţul înşelat. 

Ana Muntean şi Florin Muntean Junior sunt căsătoriţi şi au doi copii.

Afla mai multe despre: ana munteanflorin munteanmarica 

viewscnt
Articole similare