Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia surprinzătoare a lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre memoriul depus de CFR, prin care cere depunctarea FCSB-ului

Reacţia surprinzătoare a lui Dan Petrescu când a fost întrebat despre memoriul depus de CFR, prin care cere depunctarea FCSB-ului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu spune că nu are detalii despre plângerea depusă de CFR Cluj împotriva FCSB-ului, după ce Gigi Becali l-a sunat înainte de meciul direct. Pe de altă parte, antrenorul lui CFR Cluj spune că Becali n-a încercat să-l influenţeze în vreun fel.

Lupta pentru primul loc se ascute pe acest final de sezon. CFR Cluj a depus un memoriu împotriva lui Gigi Becali, pe motiv i-a contactat antrenorul şi speră că FCSB va fi depunctată. Dan Petrescu spune însă că nu este interesat de astfel de lupte. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că Gigi Becali n-a încercat să-l influenţeze în vreun fel şi nu i-ar fi răspuns, dacă ar fi avut numărul lui în agendă.

”(n.r. întrebat dacă a fost surprins că CFR a făcut memoriu împotriva FCSB-ului) Ce memoriu? Nu ştiu, nu e problema mea, nu ştiu despre ce vorbeşti. (n.r. întrebat dacă a fost deranjat că Becali l-a sunat în ziua meciului direct) Nu, cu o zi înainte de meci. Nici nu ştiam cine e, de-aia am răspuns la telefon, că nu ştiam. Dar nu a încercat să mă influenţeze sau ceva. Nu cred că e problema mea ce face clubul sau ce a zis Gigi Becali. Eu sunt antrenor”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare