Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia surprinzătoare a lui Viorel Moldovan după ce unul dintre jucătorii săi a fost bătut într-o casă de pariuri: ”Avem dovezi că n-a jucat, a făcut altceva acolo”

Reacţia surprinzătoare a lui Viorel Moldovan după ce unul dintre jucătorii săi a fost bătut într-o casă de pariuri: ”Avem dovezi că n-a jucat, a făcut altceva acolo”

Liga 2

Comentarii

Viorel Moldovan i-a luat apărarea jucătorului său, Mihai Constantinescu, care a fost agresat de mai multe persoane în timp ce se afla într-o casă de pariuri. Antrenorul Petrolului spune că are dovezi care susţin că tânărul de 18 ani nu a jucat la pariuri.

Mihai Constantinescu, un mijlocaş de 18 ani, care joacă la Petrolul, a fost agresat de mai mulţi bărbaţi după ce a fost surprins într-o casă de pariuri. Viorel Moldovan surprinde şi sare în apărarea jucătorului său, despre care spune că este un tânăr educat.

În plus, antrenorul Petrolului susţine că la club au ajuns dovezi care demonstrează că tânărul mijlocaş central n-a jucat la pariuri:

”(n.r. că Mihai Constantinescu a jucat la pariuri) Nu a jucat la pariuri. Eu am mare încredere în Mihai Constantinescu. Este un băiat educat, de calitate. El a fost în centrul unui scandal cu anumite persoane. A făcut altceva în casa de pariuri, avem dovezi”, a declarat Viorel Moldovan.

Reacţia lui Viorel Moldovan după victoria cu 4-0 în faţa Pandurilor

Petrolul a câştigat cu 4-0 în faţa Pandurilor şi are doar victorii în meciurile pe care le-a disputat în 2021. În urma acestui succes, ploieştenii au urcat pe locul 3 în clasament şi se află la doar 3 puncte în spatele liderului FCU Craiova, care are însă două meciuri în minus.

Viorel Moldovan este încrezător că-şi va atinge obiectivul, promovarea în Liga 1, dar spune că jucătorii săi sunt obligaţi să ţină acest ritm, mai ales că în toamnă au pierdut multe puncte:

”Trebuie să ţinem ritmul cu celelalte contracandidate şi să acumulăm punctele necesare, ca la finalul acestui sezon regulat să fim în play-off. Urmează în Cupă un meci foarte important pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun, de calitate, o echipă de prima ligă şi ne dorim foarte mult să reuşim să depăşim acest adversar. Venim de departe, am risipit multe puncte în toamnă, avem de tras şi de muncit pentru a recupera acest deficit de puncte. Am câştigat încă o bătălie, mai ne rămân trei bătălii până la accederea în play-off”, a mai spus Viorel Moldovan.

Fostul mare internaţional român a comentat şi incidentul din timpul partidei, când un un bărbat l-a tot apostrofat: ”(n.r. Că cineva l-a agasat din tribună) M-a terorizat. Practic, a doua repriză m-a terorizat. Cu aceşti bani. Acei bani sunt istorie şi sincer mi-a făcut plăcere să pot ajuta clubul într-un moment dificil, o promovare care nu am cum să o uit”.

 

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare