Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia total neaşteptată a şefilor de la U Craiova CS după ce Adrian Mititelu a solicitat să joace pe ”Oblemenco” meciul cu ”U” Cluj

Reacţia total neaşteptată a şefilor de la U Craiova CS după ce Adrian Mititelu a solicitat să joace pe ”Oblemenco” meciul cu ”U” Cluj
Comentarii

După aproape doi ani de aşteptare, FCU Craiova ar putea juca pe noul stadion Ion Oblemenco. PTotul se poate întâmpla la meciul din 16-imile Cupei României cu Universitatea Cluj.

Anunţul a fost făcut printr-un comunicat emis de Universitatea Craiova. 
 
"Având în vedere solicitarea publică făcută de domnul Mititelu ca echipa domniei sale să joace în Craiova şi cu toate că nu scrie, deducem că face referire la stadionul „Ion Oblemenco”, precum posibilitatea ca şi Universitatea Craiova să-şi dispute meciul cu CSM Reşiţa tot pe stadionul „Ion Oblemenco”, facem următoarele precizări:
- Pentru a evita o eventuală suprapunere a meciurilor, Universitatea Craiova a cerut oficial FRF şi televiziunilor să programeze cele două meciuri în zile diferite.
- Ţinând cont de experienţa clubului nostru în utilizarea stadionului şi aici ne referim la sistemul de ticketing, operarea sistemului de leduri, operarea tabelelor şi operarea punctelor vânzare, Universitatea Craiova va acorda asistenţă în cazul în care echipa domnului Mititelu apelează şi asigurăm tot suportul logistic în vederea organizării meciului.
- Având în vedere că Universitatea Craiova a investit peste 750.000 de euro în facilităţi suplimentare: puncte de vânzare food şi non-food, sistemul de leduri, finalizarea lojelor VIP, dotarea celor 42 de loje cu aparatură audio-video şi mobilier, ne manifestăm disponibilitatea de a le pune la dispoziţie gratuit.
Singurul lucru pe care îl vom cere este ca angajaţii noştri să fie trataţi cu respect, iar investiţiile suplimentare să nu fie distruse. Avem peste 100 de angajaţi permanenţi sau colaboratori care se ocupă de operarea stadionului, cât şi firme partenere cărora le-am externalizat anumite activităţi.
Ştiinţa a renăscut pentru a reda Olteniei spiritul. Niciodată noi nu ne-am opus şi nu ne vom opune ca un meci de fotbal să se dispute în oraşul nostru. Am demonstrat asta şi în anul 2013, când am jucat împotriva unei alte echipe a domnului Mititelu, chiar dacă aveam opţiunea să jucăm fără spectatori.
Ne dorim ca acesta să fie primul şi ultimul comunicat vizavi de acest subiect. În acest moment, clubul nostru se focusează pe tot ceea ce înseamnă meciul Universitatea Craiova – FCSB"

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

Afla mai multe despre: comunicatuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare