Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia tranşantă a lui Edi Iordănescu după ce a apărut zvonul că Gigi Becali l-ar fi scos din lot pe Iulian Cristea

Reacţia tranşantă a lui Edi Iordănescu după ce a apărut zvonul că Gigi Becali l-ar fi scos din lot pe Iulian Cristea

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a oferit o primă reacţie după ce a apărut zvonul că Gigi Becali ar fi dictat ca Iulian Cristea să nu mai intre în echipă.

FCSB a fost aproape să producă o surpriză neplăcută pentru fanii săi, în meciul din Cupa României. CS Hunedoara a fost condusă cu 3-0, dar a revenit şi a dus meciul în prelungiri, unde până la urmă FCSB s-a impus cu 5-3.

Însă acel meci ar fi fost decisiv pentru Iulian Cristea. Fanatik a scris că patronul FCSB a avut o izbucnire şi a dat ordin ca Iulian Cristea să nu mai joace.

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce a apărut zvonul că Becali l-a scos din echipă pe Iulian Cristea

Încă de dinainte să semneze contractul cu FCSB, Edi Iordănescu a insistat ca Gigi Becali să nu se mai amestece în treburile echipei. Patronul FCSB a fost de acord şi i-a dat mână liberă noului antrenor.

Însă meciul cu Hunedoara l-ar fi enervat pe Gigi Becali. Mai ales evoluţia lui Iulian Cristea. Patronul FCSB ar fi dat ordin ca fundaşul de 27 de ani să fie scos din echipa de start şi să nu mai joace.

În cadrul unei conferinţe de presă, Edi Iordănescu a subliniat din nou că el este cel care decide cine face parte din echipa de start:

”Cred că am demonstrat până în acest moment că ceea ce am spus aşa s-a şi întâmplat şi aşa se va întâmpla cât timp voi fi aici. Restul, ce apare, că azi joacă unul, că mâine nu mai joacă, că a intrat în dizgraţie, nu pot să comentez eu.

Sunt lucruri care apar, pe care unele le văd şi eu, altele nu am timpul necesar să le văd. Decizia este a mea şi va fi a mea cât timp voi fi aici
”, a declarat Edi Iordănescu.

De altfel, Edi Iordănescu şi Iulian Cristea au lucrat împreună şi la Gaz Metan Mediaş şi antrenorul în vârstă de 43 de ani i-a dat încredere şi când a ajuns la FCSB.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare