Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia uluitoare a Aliaksandrei Sasnovich după ce a învins-o pe Halep: "Când am văzut cu cine joc, mi-am luat bilete să plec acasă"

Reacţia uluitoare a Aliaksandrei Sasnovich după ce a învins-o pe Halep: "Când am văzut cu cine joc, mi-am luat bilete să plec acasă"

Tenis

Comentarii

Aliaksandra Sasnovich a declarat, după ce a învins-o pe Simona Halep la Indian Wells, că şi-a cumpărat bilete să plece acasă când a văzut ce adversară are de înfruntat.

"Este foarte distractiv, pentru că atunci când am văzut sfertul de tablou, am văzut trei campioane de Grand Slam. A fost distractiv pentru mine. Am jucat azi împotriva Simonei, e o mare campioană, am fost foarte nervoasă la final pentru că doream atât de mult să câştig.

Mi-am luat bilete pentru acasă, erau 30 la sută şanse pentru mine să câştig, 70 la sută pentru ea. Mi-am zis OK, intru pe teren, mă bucur de joc, dar să câştig? Wow! Mi-am cumpărat deja biletele, am vrut să schimb ceva înainte de primul tur, le-am schimbat şi data viitoare o să fac la fel", a declarat Sasnovich, la intervul de pe teren.

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovich din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare