Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia vehementă a lui Al Ahli după ce Nicolae Stanciu nu s-a prezentat la ultimul meci şi a fugit în România. Care ar fi situaţia românului

Reacţia vehementă a lui Al Ahli după ce Nicolae Stanciu nu s-a prezentat la ultimul meci şi a fugit în România. Care ar fi situaţia românului

Stranieri

Comentarii

Presa din Arabia Saudită public un punct de vedere după ce Nicolae Stanciu a refuzat să se prezinte la meciul din ultima etapă şi a plecat spre România, pe motiv că n-a fost plătit de mai mult timp. Clubul saudit susţine însă că nu are restanţe către jucător.

Nicolae Stanciu a refuzat să se prezinte la meciul cu Al Ittifaq, din ultima etapă şi şi-ar fi luat bilet pentru a reveni în România. Internaţionalul român s-ar fi declarat nemulţumit de faptul că n-a primit niciun salariu de când s-a transferat la Al Ahli, adică de la începutul anului, ci doar prima de instalare.

Presa arabă a scris că mijlocaşul de 26 de ani va face o plângere la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract. Însă site-ul gulf365.co publică şi punctul de vedere al lui Al Ahli.

Potrivit sursei citate, şefii lui Al Ahli au recunoscut că a existat o întârziere la salariul pe care trebuia să i-l achite lui Stanciu pe ultima lună, dar neagă vehement că ar avea mai multe restanţe către jucător. În plus, Al Ahli a anunţat că şi-a angajat un avocat specializat pe drept sportiv internaţional, pentru a apăra drepturile de proprietate pe care clubul le are asupra jucătorului.



”Cu referire la ceea ce s-a spus despre românul Nicolae Stanciu, consiliul de administraţie confirmă fanilor că jucătorul a primit mai târziu salariul, dar nu există niciun salariu neplătit către jucător”, se arată în comunicatul lui Al Ahli, publicat de gulf365.co.

Afla mai multe despre: al ahlinicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare