Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia vehementă a lui Al Ahli după ce Nicolae Stanciu nu s-a prezentat la ultimul meci şi a fugit în România. Care ar fi situaţia românului

Reacţia vehementă a lui Al Ahli după ce Nicolae Stanciu nu s-a prezentat la ultimul meci şi a fugit în România. Care ar fi situaţia românului

Stranieri

Comentarii

Presa din Arabia Saudită public un punct de vedere după ce Nicolae Stanciu a refuzat să se prezinte la meciul din ultima etapă şi a plecat spre România, pe motiv că n-a fost plătit de mai mult timp. Clubul saudit susţine însă că nu are restanţe către jucător.

Nicolae Stanciu a refuzat să se prezinte la meciul cu Al Ittifaq, din ultima etapă şi şi-ar fi luat bilet pentru a reveni în România. Internaţionalul român s-ar fi declarat nemulţumit de faptul că n-a primit niciun salariu de când s-a transferat la Al Ahli, adică de la începutul anului, ci doar prima de instalare.

Presa arabă a scris că mijlocaşul de 26 de ani va face o plângere la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract. Însă site-ul gulf365.co publică şi punctul de vedere al lui Al Ahli.

Potrivit sursei citate, şefii lui Al Ahli au recunoscut că a existat o întârziere la salariul pe care trebuia să i-l achite lui Stanciu pe ultima lună, dar neagă vehement că ar avea mai multe restanţe către jucător. În plus, Al Ahli a anunţat că şi-a angajat un avocat specializat pe drept sportiv internaţional, pentru a apăra drepturile de proprietate pe care clubul le are asupra jucătorului.

”Cu referire la ceea ce s-a spus despre românul Nicolae Stanciu, consiliul de administraţie confirmă fanilor că jucătorul a primit mai târziu salariul, dar nu există niciun salariu neplătit către jucător”, se arată în comunicatul lui Al Ahli, publicat de gulf365.co.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe