Experiențe împreună.
You are here:

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce a aflat salariile oficialilor Stelei: "Ce rost are? Oricum echipa asta va retrograda"

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce a aflat salariile oficialilor Stelei: "Ce rost are? Oricum echipa asta va retrograda"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că antrenorul Stelei, Daniel Opriţa, are un salariu mai mare decât omologul său de pe banca FCSB-ului, Toni Petrea.

Dacă Toni Petrea încasează 4.000 de euro în fiecare lună, Daniel Opriţa este remunerat cu 25 de mii de lei. În plus, George Ogăraru are un salariu de 4.000 de euro, cu 1000 de euro mai puţin faţă de suma pe care o încasează lunar Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

"Toni Petrea are salariu 4.000, deci Oprita are o mie in plus. Sa intrebam totusi care e finalitatea, ce se doreste? Ei n-au cum sa ramana ai Armatei, trebuie sa vina un privat. Care privat? O dau acum tot la privat? O sa vedeti ca vom castiga si procesele si ii vom duce din nou la amatori, in divizia a 4-a. Nu au cum să promoveze, trebuie sa fie societate comerciala sau non-profit. Ei se bazeaza ca vor lua bani de la Becali. Chiar daca ar fi asa, banii aia ii ia CSA, nu au dreptul sa ii dea la fotbal ca sunt bani publici. Chiar daca ar fi sa faca o echipa, nu au dreptul sa se numeasca Steaua, dar pentru ca sigla aia e proprietate publica a statului, orice entitate trebuie sa cesioneze marca si sa dea 3,6 milioane pe an ca sa o administreze.

N-au cum sa se foloseasca de marca aia, trebuie sa plateasca bani multi ca e marca publica. La licitatie poate sa mearga oricine si mai au inca o problema. Da cineva 30.000 - 50.000 pe an si apoi nu mai poti sa ii ceri lui Becali 3 milioane pe an. S-au incurcat ca puiul in lana.

Daca o scoate la licitatie pe hotarare de Guvern, poate sa o ia oricine si ei n-o sa mai poata sa o foloseasca. Cine credeti ca este idiotul sa faca asociatie, sa fie membru intr-o asociatie unde sunt doar generali si colonei care iau deciziile. Si daca fac societate comerciala, iar nu e bine ca iau decizii aia care au actiunile. Deci ai luat-o de la Becali si iar ai pierdut-o. Dupa 3-4 ani mai faci un proces sa iei si de la aia bani. Armata nu o sa mai poata da bani. Armata nu poate sa faca societati comerciale.

Eu, de la un moment incoace, nu ma mai supara nimic, nu ma mai enerveaza nimic in Romania. Se intampla niste lucruri anormale de iti vine sa razi. Ce cauta Armata sa aiba fotbal? Si pentru ce sa cheltui un milion din bugetul statului sa faci fotbal? Pentru ce dai bani sa joci in liga a 3-a si a 4-a. Cand tu ai o echipa Steaua FCSB, care e ambasador si activeaza in cupele europene... Pentru ce sa faci o echipa care oricum va retrograda? O sa ramana inca un an in Liga a 3-a ca o sa aiba finala cu mine si nu va promova" , a spus Gigi Becali la Pro X.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii