Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali după ce jocul FCSB-ului a fost criticat! ”Asta nu înseamnă că echipa a fost aşa de idioată!” Ce a spus despre Moruţan

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali după ce jocul FCSB-ului a fost criticat! ”Asta nu înseamnă că echipa a fost aşa de idioată!” Ce a spus despre Moruţan

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost mulţumit după primul meci al FCSB-ului din Conference League.

FCSB a obţinut o victorie în turul din Conference League, contra kazahilor de la Shakhter Karagandy, scor 1-0. Elevii lui Dinu Todoran nu au arătat un joc prea spectaculos, dar Gigi Becali a fost mulţumit de prestaţia echipei sale. 

”Echipa nu a fost aşa de idioată sau de proastă!”

”Nu sunt mulţumit de un singur lucru, de greşeala lui Cristea. Faptul că a fost mingea numai la noi asta nu înseamnă că echipa asta a fost aşa de idioată sau de proastă că or fi şi ei fotbalişti, nu? Faptul că e mingea e doar la noi, asta îmi convine”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre evoluţiile slabe ale lui Olimpiu Moruţan şi a spus că totul este din cauza antrenamentelor grele la care este supus. 

”A făcut antrenamente prea tari!”

Şi Morutan trebuie să îşi intre în mână ori a făcut antrenamente prea tari, ori nu ştiu. Eu sunt mulţumit, dacă nu eram mulţumit, v-aş fi spus uite asta, asta”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali caută în continuare un fundaş central, iar fostul jucător din Gruia, Paulo Vinicius, ar putea ajunge sub comanda lui Dinu Todoran.

Fundaşul brazilian în vârstă de 36 de ani este liber de contract, iar latifundiarul din Pipera nu a exclus o potenţială aducere a lui la FCSB. 

”Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central!”

”Nu ştiu deocamdată. Tată, eu am zis să căutăm un fundaş central. Nu ştiu acum ce au căutat aştia ai mei, dar o să vedem. Căutăm fundaş central, dar nu am luat legătura cu el. E posibil ca ăştia ai mei să fi luat legătura, nu ştiu”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: becali-fcsb-conference league 

viewscnt
Articole similare