Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia WTA, după ieşirea nervoasă a Karolinei Pliskova! Fanii au comentat şi ei momentul pe reţelele de socalizare

Reacţia WTA, după ieşirea nervoasă a Karolinei Pliskova! Fanii au comentat şi ei momentul pe reţelele de socalizare

Tenis

Comentarii

Karolina Pliskova (5 WTA) a oferit astăzi câteva scene rar întâlnite pe terenul de tenis, după ce a fost eliminată de Maria Sakkari (42), de la Roma, scor 6-3, 3-6, 5-7.

La finalul partidei, cehoaica a refuzat să dea mâna cu arbitrul şi a lovit în câteva rânduri cu racheata în scaunul acestuia, rupându-l.

Totul a plecat de la o minge jucată la scorul de 5-5 în setul decisiv, pe care arbitrii au văzut-o în aut, deşi prinsese în mod clar terenul, lucru confirmat şi de reluări.

Cum era de aşteptat reacţiile nu au întârziat să apară, iar fanii au luat cu asalt reţelele de socializare comentând momentul:

„Pliskova va fi amendată, dar sper că supervizorul va sta de vorbă cu arbitrii de scaun şi cel de linie, pentru că au fost şocant de slabi”, „Pliskova e eroul meu. Bravo, a avut dreptate în legătură cu acea decizie”, „Nu îmi pot imagina cum se simte Pliskova acum. A fost furată la punctul acela. Ea insistă că ştie unde este urma mingii. Arbitrii spun că nu o văd. La TV, se vede clar că mingea a fost în teren. Este jalnic ce s-a întâmplat”, „Îi înţeleg perfect frustrarea”, „Decizie proastă. Mingea era categoric în teren. Cum să nu fie în stare arbitrul să indice urma mingii?”, „Categoric nu aşa trebuia să procedeze Pliskova. Dar decizia arbitrilor a fost jenantă. Probabil cea mai slabă din tot anul. Pliskova nu s-a înfuriat degeaba”, „Nu îi stă în caracter să facă una ca asta. Dar avea dreptate să se supere pentru că a fost furată”, sunt doar o parte din reacţiile fanilor pe Twitter.

Inclusiv responsabilii WTA au reacţionat pe Twitter: "N-am mai văzut-o niciodată pe Karolina Pliskova atât de aprinsă dupa o decizie a arbitrului".

Afla mai multe despre: karolina pliskovateniswta,  

viewscnt
Articole similare