Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie acidă la adresa lui Real Madrid, făcută de un fost jucător: "Am fost insultat acolo"

Reacţie acidă la adresa lui Real Madrid, făcută de un fost jucător: "Am fost insultat acolo"

Real Madrid

Comentarii

În vârstă de 22 de ani, Theo Hernandez are în palmares un trofeu UEFA Champions League cu Real Madrid, însă a părăsit recent "Santiago Bernabeu" şi după ultimele declaraţii făcute, o revenire este improbabilă.

Francezul a fost transferat în vară de AC Milan pentru 20 de milioane de euro şi chiar dacă nu a început ca titular pe "San Siro", în ultimele partide i-a luat luat locul în echipă lui Ricardo Rodriguez şi pare a fi un jucător de bază în echipa lui Stefano Pioli. 

Theo Hernandez a acordat un interviu pentru Gazzetta dello Sport unde a dezvăluit şi motivul pentru care a ales să plece de la Real Madrid: "Eram cunoscut ca un băiat rău. Am fost insultat şi criticat foarte mult la Real Madrid. Am făcut câteva lucruri stupide, dar m-am maturizat ca om", a declarat Theo pentru cotidianul italian. 

Doi ani a fost legitimat Hernandez la Real Madrid, însă nu a reuşit să îi ia locul lui Marcelo, iar în vară Florentino Perez l-a adus pe Ferland Mendy pentru poziţia de fundaş stânga. La Milan, Hernandez i-a impresionat deja pe fanii clubului rossonero şi a reuşit să marcheze deja un gol. 

Afla mai multe despre: theo hernandezreal madridac milan 

viewscnt
Articole similare