Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie amuzantă a lui Guardiola la adresa arbitrului spre finalul meciului dintre Manchester City şi West Bromwich

Reacţie amuzantă a lui Guardiola la adresa arbitrului spre finalul meciului dintre Manchester City şi West Bromwich

Fotbal

Comentarii

În momentul în care Taylor ridică placuţa pe care este trecut timpul cu care va fi prelungită partida, Guardiola are o reacţie amuzantă şi începe să se zbată în jurul arbitrului.

Mancheste City nu a reuşit decât o remiză acasă cu West Bromwich Albion după ce a codus încă din minutul 30 cu 1-0. Frustrarea lui Pep Guardiola a crescut din ce în ce mai mult din repriza secundă iar acest lucru s-a văzut spre finalul meciului când arbitrul de rezervă a arătat "doar" 4 minte de prelungiri.

Disperat să afle cu cât va fi prelungită partida, managerul celor de la City l-a luat în vizor pe cel de-al 4 arbitru, Anthony Taylor, în timp ce acesta se pregătea să arate timpul adiţional. În momentul în care Taylor ridică placuţa pe care este trecut timpul cu care va fi prelungită partida, Guardiola are o reacţie amuzantă şi începe să se zbată în jurul arbitrului, iar la un moment dat pune mâna pe tabelă spre mirarea arbitrului de rezervă.

Muţi sunt de părere că Mourinho ar fi primit cel puţin o suspendare dacă el ar fi fost în locul lui Guardiola şi ar fi reacţionat în acest fel.

City a remizat acasă cu West Brom şi se află acum la 5 puncte în spatele celor două formaţii de pe primul loc în Premier League, Liverpool şi Tottenham.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester cityguardiola 

viewscnt
Articole similare