Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie din interior despre cel mai tare transfer încercat de Dinamo în "era spaniolă". Dau "câinii" lovitura? "O să fie bine primit!"

Reacţie din interior despre cel mai tare transfer încercat de Dinamo în "era spaniolă". Dau "câinii" lovitura? "O să fie bine primit!"

Dinamo București

Comentarii

Juan Camara (26 de ani), noul fotbalit al lui Dinamo, a vorbit despre posibila venire în Ştefan cel Mare a lui Pablo De Blasis (32 de ani), fostul fotbalist al lui Eibar, din prima ligă spaniolă. Camara a spus că, dacă va veni, acesta va fi bine primit de către vestiar.

După ce a transferat o întreagă "colonie" spaniolă, Dinamo poate primi un nou jucător spaniol important. Pablo De Blasis, fost la Eibar în prima ligă din Spania şi rămas liber de contract, ar putea ajunge în Ştefan cel Mare. Camara s-a rezumat în a spune doar că, dacă va fi transferat, va fi foarte bine primit de grup.

"(n.r.- Ştii dacă vine De Blasis?) Să fiu sincer, eu nu ştiu şi nici nu pot să vorbesc. Dacă vine va avea aici un vestiar în care o să fie bine primit. Ne dorim să fim o familie şi, indiferent cine vine, va face vestiarul mai puternic şi ne va ajuta pe teren", a spus Juan Camara, fotbalist crescut la FC Barcelona.

La sfârşitul lunii iulie, Pablo De Blasis şi-a terminat contract cu Eibar şi a rămas fără echipă.

Dinamo, aproape de cel mai mare transfer din "era spaniolă"

Argentinianul Pablo De Blasis este liber de contract după despărţirea de formaţia spaniolă, iar în cariera lui a mai jucat la echipe precum Asteras Tripolis şi FSV Mainz, unde a bifat 103 meciuri în Bundesliga. Fotbalistul argentinian a crescut la un club embleatic din ţara natală: Gimnasia La Plata, echipă care este antrenată în acest moment de Diego Armando Maradona.

Cotat la 1,4 milioane de euro, de Blasis ar urma să fie cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. În acest moment, în această poziţie se află Deian Sorescu şi Borja Valle, ambii cotaţi la 800.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: juan camaradinamopablo de blasis 

viewscnt
Articole similare