Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dinspre FRF după ce Dan Petrescu a refuzat postul de selecţioner: "Contracte peste hotare, bani suficienţi... M-aş fi dus, e ţara mea, echipa mea" | EXCLUSIV

Reacţie dinspre FRF după ce Dan Petrescu a refuzat postul de selecţioner: "Contracte peste hotare, bani suficienţi... M-aş fi dus, e ţara mea, echipa mea" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat motivele care ar fi trebuit să-l facă pe Dan Petrescu să anunţe că acceptă postul de selecţioner al României.

De ce ar fi trebuit să accepte Dan Petrescu postul de selecţioner: "Contracte peste hotare, bani suficienţi..."

Antrenorul lui CFR Cluj a menţinut câteva săptămâni suspansul în privinţa postului de selecţioner al României. În cele din urmă, după ultimul meci al anului în Liga 1, a refuzat. În ultima sa declaraţie despre acest subiect, "Bursucul" a anunţat că va discuta cu Nelu Varga. La scurt timp, finanţatorul campioanei României a anunţat că Dan Petrescu rămâne în Gruia. 

După al treilea refuza pentru postul de selecţioner, Andrei Vochin a vorbit despre Dan Petrescu şi decizia sa. 

"La Comisia Tehnică ni s-a transmis că negocierile, nu că s-a ajuns la contract, că au căzut. Că a comunicat patronul Varga sau că a comunicat Petrescu, nu-mi amintesc să fi auzit în Comisia Tehnică. Dar mă gândesc că patronul a comunicat, dacă s-a deschis cu el cercul. S-a închis tot cu el.Dan Petrescu a avut şi avantajul că i-a amânat pe ziarişti după ultimul meci, n-a mai fost nicio acţiune după să zică ceva. Bănuiesc că ziariştii l-au sunat şi el n-a vrut să vorbească.

Îmi vine greu să cred că un antrenor român, care a câştigat bani, trofee... Dacă ar fi dorit să vină la naţională, ar fi venit. Un antrenor corect şi sincer când se priveşte în oglindă, are un statut şi nu îi e teamă de ce va urma, din punctul meu de vedere acceptă la un moment dat. Ne e greu să ne punem în pielea celuilalt. Dacă eu eram jucător cu 95 de meciuri la naţională, să fi câştigat meciuri la naţională, apoi să fiu realizat, în ţară cel puţin... Am avut contracte peste hotare, am acumulat bani suficienţi. Eu m-aş fi dus, e ţara mea, echipa mea, încerc să pun umărul, dar nu suntem toţi la fel", a declarat consilierul FRF pentru Telekom Sport. 

Telekom Sport a anunţat că Adrian Mutu s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă pentru a preluat banca naţionalei României. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuandrei vochinfrfdan petrescu selectioner 

viewscnt
Articole similare