Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dinspre naţionala României după ce Norvegia a văzut un blat la meciul cu Muntenegru: "Mă opresc pentru că o să zic o prostie altfel"

Reacţie dinspre naţionala României după ce Norvegia a văzut un blat la meciul cu Muntenegru: "Mă opresc pentru că o să zic o prostie altfel"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal feminin a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în ciuda victoriei cu Muntenegru. Antrenorul Adi Vasile a comentat informaţia venită dinspre Norvegia, care a bănuit un blat la ultimul meci al României.

Adi Vasile, răspuns pentru Norvegia după acuzaţia de blat

Stine Skogrand, una dintre jucătoarele Norvegiei, a vorbit în presa din ţara natală şi a afirmat că România şi Muntenegru îşi doresc să se califice la braţ la Jocurile Olimpice.

România şi Muntenegru se puteau califica la braţ la JO, dacă tricolorele ar fi învins la o diferenţă de cinci goluri. La final, România s-a impus cu 28-25.

"Nu vreau să comentez declaraţiile norvegienilor. Fetele noastre sunt profesioniste. Şi-au dat inima pe teren. Trebuie să mă opresc pentru că o să zic o prostie altfel. Am arătat că România tratează acest sport cu seriozitate şi că românii au coloană vertebrală. Arbitrajul de ieri nu aş vrea să-l comentez! Astăzi nu am putut să-mi dau seama dacă la Crina Pintea a fost sau nu eliminare. 

Am toată aprecierea pentru dedicaţia fetelor. Din păcate, într-o grupă atât de puternică, am fost puţin în spate. Meciurile atât de importante nu au cum să fie exacte. Există presiune, importanţă, meciurile nu sunt exacte şi nu pot să fie frumoase, superbe. Norvegia este campioana ultimilor ani, dar nu a arătat un handbal pe care noi n-am putut să-l contracarăm. Uneori e nevoie şi de puţină şansă, dar şi de experienţă", a declarat antrenorul naţionalei, Adi Vasile, după meciul cu Muntenegru. 

Naţionala feminină de handbal a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Tricolorele au înregistrat doar un eşec la turneul de la Podgorica, 24-29 cu Norvegia, şi a învins Muntenegu, dar ratează Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde vor ajunge adversarele lor din această grupă. Muntenegru a învins Norvegia, cu 28-23, astfel că are 2 puncte, Norvegia 2, iar România 2. Pentru calificare, România avea nevoie de o victorie la cinci goluri cu Muntenegru.

Naţionala României a mai participat de patru ori în istoria sa la Jocurile Olimpice, cu următoarele clasări: locul 4- în 1976, locul 7 - 2000, locul 7 - 2008, locul 9 - 2016.

Cristina Neagu, căpitanul naţionalei tricolore, a participat la ediţiile JO din 2008 şi 2016, iar acum a ratat şansa de a participa la ultima Olimpiadă din carieră, potrivit propriei declaraţii.

 

Afla mai multe despre: romania muntenegrujocurile olimpiceromania norvegianorvegia 

viewscnt
Articole similare