Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a lui Mino Raiola în privinţa Balonului de Aur: "Eu nu pot să-l iau în serios. Şi Zlatan ar fi meritat acest trofeu"

Reacţie dură a lui Mino Raiola în privinţa Balonului de Aur: "Eu nu pot să-l iau în serios. Şi Zlatan ar fi meritat acest trofeu"
Comentarii

Acordarea "Balonului de Aur" lui Messi stârneşte în continuare controverse în fotbalul european, iar una dintre cele mai dure reacţii a venit din partea lui Mino Raiola.

"Balonul de Aur? Eu nu pot să-l iau în serios. După mine, Lewandowski ar fi trebuit să-l obţină în acest an. Şi Zlatan ar fi trebuit să-l obţină. Calitatea nu are întotdeauna câştig de cauză într-o democraţie. Emoţiile şi sentimentele joacă un rol în alegere. Cine îmi place şi cine nu", a afirmat Raiola.

Balonul de Aur i-a revenit în 2021 argentinianului Lionel Messi, care a intrat pentru a şaptea oară în posesia acestei distincţii.

Ibrahimovic a declarat în această săptămână că nu ştie de ce nu a câştigat niciodată în carieră Balonul de Aur.

"De ce nu am câştigat niciodată Balonul de Aur? Nu ştiu, nu depinde de mine. Eu joc fotbal. Depinde cum văd alţii lucrurile. Acum a câştigat Messi şi mulţi spun că l-ar fi meritat Lewandowski. Nu este un lucru care mă opreşte. Sigur, ar fi fost frumos să câştig Balonul de Aur, dar asta nu îmi schimbă cariera sau calitatea individuală. Am avut şansa să joc cu jucători mari şi în echipe mari. Şi ceva am câştigat...", a spus atacantul suedez, în vârstă de 40 de ani.

Afla mai multe despre: mino raiola 

viewscnt
Articole similare