Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a lui Răzvan Marin după transferurile lui Stanciu şi Mitriţă: "Nu voi pleca pentru bani, ci ca să avansez în cariera mea"

Reacţie dură a lui Răzvan Marin după transferurile lui Stanciu şi Mitriţă: "Nu voi pleca pentru bani, ci ca să avansez în cariera mea"

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a vorbit despre diferenţele dintre Preud'homme şi fostul antrenor, Ricardo Sa Pinto, dar şi despre ce va face în cariera sa de acum încolo.

"Sunt multe diferenţe. Există întâi una în ce priveşte personalitatea. Sa Pinto era un temperament aprins, Preud'homme e mai calm. Ca jucător profesionist, trebuie să ştii să te adaptezi în funcţie de oameni, de cluburi, trebuie să fii pregătit pentru schimbare. Pentru mine, n-a fost aşa complicat să mă adaptez la această schimbare, fiindcă la Viitorul am evoluat în acelaşi sistem de joc, un 4-3-3 sau 4-2-3-1. Am fost obişnuit cu acest tip de fotbal, de posesie, e fotbalul care-mi place.
 
Pentru echipă a fost complicat, fiindcă în sezonul trecut noi am jucat mai direct, cu mingi lungi. De aceea a fost nevoie de timp ca să înţelegem ce vrea antrenorul să pună în practică. La început ne-a fost greu, ceea ce e normal", a explicat jucătorul român într-un interviu în presa din Belgia.
 
Legat de viitorul său, Marin a spus: "De fiecare dată când mi se pune această întrebare, nu ştiu ce să răspund. Mi-ar plăcea să evoluez într-o zi într-un campionat mare, ca Italia, Germania, Anglia, Franţa, nu contează care, la o echipă ce vizează primele locuri.
 
N-am un plan de carieră bine conturat, depinde de mulţi parametri. Dacă un club oferă 15 sau 10 milioane pentru mine, iar eu am ambiţia să joc pentru ei, dar Standard se opune, eu nu pot face nimic. Nu voi pleca însă pentru bani, ci ca să avansez în cariera mea. Mai târziu, vom vedea care sunt priorităţile. Acum mă gândesc însă să câştig titlul cu Standard."

Afla mai multe despre: razvan marinstanciumitritatransferbelgiabanimutare 

viewscnt
Articole similare