Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură a unui jurnalist argentinian, după ce selecţionerul a anunţat că nu va folosi tricoul cu numărul 10 în absenţa lui Messi

Reacţie dură a unui jurnalist argentinian, după ce selecţionerul a anunţat că nu va folosi tricoul cu numărul 10 în absenţa lui Messi

FC Barcelona

Comentarii

Argentina joacă sâmbătă un amical contra Guatemalei, iar Leo Messi va absenta de pe teren. Cu toate acestea, selecţionata ”pumelor” nu va avea pe gazon un fotbalist care să îmbrace tricoul cu numărul 10.

Messi a decis de comun acord cu selecţionerul Scaloni ca pentru amicalele cu Guatemala şi Argentina să nu fie chemat la naţională.

Nu doar că i s-a făcut acest favor, dar tricoul său cu numărul 10 a fost pus ”la păstrare”. Un gest care a declanşat câteva reacţii în lanţ în presa argentiniană. După ce un jurnalist de la Diario Ole s-a întrebat ce-ar fi trebuit să facă Argentina cu acelaşi tricou când s-a retras Maradona, dacă acum nimeni nu e demn să-l poarte în absenţa lui Messi, astăzi, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Argentina a reacţionat mult mai dur.

”Citesc ziarele şi văd că naţionala nu va folosi tricoul cu numărul ”10” în onoarea...Nu pot înţelege. Tricoul Argentinei este deasupra oricărui jucător! Gata cu astfel de chestii, să încetăm să ne mai gândim doar la jucători. Argentina înaintea tuturor!” a scris Martin Libermann pe contul său oficial de Twitter.

Conform presei din Argentina, tricoul lui Messi ar fi trebuit să ajungă la Dybala, dar fotbalistul lui Juventus l-a refuzat.

Afla mai multe despre: leo messiargentinatricoulnumarul 10martin libermann 

viewscnt
Articole similare