Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură dinspre galerie după ce FCSB a pierdut Supercupa. Fotbaliştii, avertizaţi: "Dă tricoul jos şi pleacă! Ferească Dumnezeu să nu luăm titlul"

Reacţie dură dinspre galerie după ce FCSB a pierdut Supercupa. Fotbaliştii, avertizaţi: "Dă tricoul jos şi pleacă! Ferească Dumnezeu să nu luăm titlul"

FCSB

Comentarii

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a avut un discurs dur după ce echipa lui Gigi Becali a pierdut Supercupa României, în faţa lui CFR Cluj.

Mustaţă, după ce FCSB a pierdut Supercupa României în faţa CFR-ului

"Când cineva ajunge la Steaua, trebuie să şi arate că merită să joace. Sunt plăţiţi la zi, au condiţii extraordinare. Când ai tot ce vrei şi nu te dăruieşti, nu mai înţeleg nimic. Dacă nu vrei să te dăruieşti pentru Steaua, dă tricoul jos şi pleacă!

Dacă te bagă Gigi Becali să joci tu trebuie să arăţi că meriţi să fii pe teren mai mult. Da-ţi viaţă pe teren. Astăzi, jocul a fost execrabil. Am lăsat Cupa, acum lăsăm şi Supercupa, dar ferească Dumnezeu să nu luăm titlul. De acum, ei trebuie să arate că joacă 10 finale”, a declarat liderul celor de la Peluza Nord pentru Radio Sport 1.

"Să nu creadă că pot profita pentru că sunt meciuri fără spectatori"

Mustaţă şi-a continuat discursul îndreptat către fotbaliştii de la FCSB: ”Să realizeze că ei joacă şi pentru suporterii care fac multe sacrificii pentru ei. De multe ori ne certăm cu familiile pentru ei. Dacă ei cred că toate acestea nu contează, se înşală amarnic. Să nu creadă cineva dintre ei că la Steaua timpul trece, leafa merge.

În această seară ziceai că vedem o echipă din liga a 23-a contra CFR. Alţii se plâng de bani, iar ei… Nu-mi venea să cred ce văd. Nu e corect că jucător să te porţi aşa, să nu ai pic de dorinţă, să nu te dăruieşţi, să nu tremure carnea pe ţine când îmbraci acel tricou.

Nu pe Gigi Becali trebuie să-l intereseze trofeele, pe ei, că jucători, trebuie să-i intereseze. Că de aia se fac fotbalişti. Să câştige cupe!”, a mai spus Mustaţă.

”La câte eforturi facem, merităm şi noi să fim răsplătiţi. Să nu creadă că pot profita pentru că sunt meciuri fără spectatori. Vine şi momentul când ne întoarcem în tribune. Noi vom susţine echipa, indiferent cine a fost astăzi pe teren, dar vrem să vedem fotbalişti devotaţi culorilor", a adăugat liderul suporterilor. 

Afla mai multe despre: fcsbsupercupa romanieigheorghe multescu 

viewscnt
Articole similare