Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură dinspre U Craiova după apariţia cazului de coronavirus la CFR Cluj: "Păunule, de ce te duci cu prietenii tăi la masă? Cine ştie pe unde au umblat ăia?!"

Reacţie dură dinspre U Craiova după apariţia cazului de coronavirus la CFR Cluj: "Păunule, de ce te duci cu prietenii tăi la masă? Cine ştie pe unde au umblat ăia?!"
Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a avut o poziţie dură faţă de evenimentele petrecute la CFR Cluj. Oficialul nu a fost de acord cu amânarea partidei, iar duminică l-a criticat şi pe Alexandru Păun.

Replica dură a lui Sorin Cârţu pentru Alexandru Păun

Derby-ul FCSB - CFR Cluj, care ar fi trebuit să se joace sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1, a fost amânat. Alexandru Păun a fost depistat pozitiv cu COVID-19, informaţie prezentată în exclusivitate de Telekom Sport. 

Păun, care între timp a fost izolat cu dureri de cap şi temperatură, bănuieşte că a luat COVID-19 de la nişte prieteni cu care a ieşit la masă, acum câteva zile, potrivit ProSport. 

Sorin Cârţu nu a "digerat" prea bine această informaţie şi l-a criticat pe fotbalistul lui CFR Cluj: "Păunule, de ce te duci cu prietenii tăi la masă? Tu eşti fotbalist la CFR şi nu ai voie. Cine ştie pe unde au umblat ăia?! Poate că asta au făcut şi ai noştri, dar nu ştiu încă", a declarat oficialul lui U Craiova, la Pro X. 

Sorin Cârţu a luat foc după ce meciul FCSB - CFR a fost amânat: "Păun e bolnav? Joacă, mă! Dă-te deoparte şi joacă"

Într-o intervenţie la Telekom Sport, preşedintele lui U Craiova a susţinut că echipa pe care o reprezintă e dezavantajată în lupta pentru titlu: 

"Eu aşa înţeleg, că echipele astea două sunt cele care se bat pentru Champions League. Noi, prin ceea ce am făcut până acum, ne-am câştigat un drept de a avea un program cât se poate de normal şi care să nu ne prejudicieze şi un program pe care-l vrem în aşa fel încât să nu avantajeze nici Craiova, nici CFR. Într-o situaţie din asta, ţi se pare că noi suntem avantajaţi? 
 
Noi dăm drumul la campionat şi ne conduce DSP-ul? Păun e bolnav? Ceilalţi cum sunt? Negativi? Joacă, mă! Păun, tu nu joci la meciul ăsta, dă-te deoparte şi joacă. Cum se prezintă ei peste trei zile, că ei au jucat şi aia au stat 10 zile să-şi pregătească meciul. E bine aşa?", a susţinut Sorin Cârţu. 

 

Afla mai multe despre: alexandru paunsorin cartu 

viewscnt
Articole similare