Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură după numirea lui Florin Bratu la Dinamo. Supărat că Negoiţă nu l-a căutat, Ionuţ Chirilă e vehement: ”Nu pot să cred, nu e patronul lui Dinamo”

Reacţie dură după numirea lui Florin Bratu la Dinamo. Supărat că Negoiţă nu l-a căutat, Ionuţ Chirilă e vehement: ”Nu pot să cred, nu e patronul lui Dinamo”

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Chirilă s-a autopropus la Dinamo, după ce echipa nu s-a calificat în PlayOff, dar Ionuţ Negoiţă nici măcar nu l-a luat în calcul. Florin Bratu este înlocuitorul lui Miriuţă, iar Chirilă l-a atacat în termeni duri pe finanţatorul dinamovist.

Într-o intervenţie pentru ProSport, Ionuţ Chirilă s-a arătat surprins şi dezamăgit de faptul că Ionuţ Negoiţă nu i-a dat nici măcar acum şansa să o antreneze pe Dinamo.

"Nu! Sub nicio formă! Nu mă aşteptam. Nu-mi vine să cred că poţi să fii atât de masochist cu business-ul pe care-l ai şi să intri într-un deficit şi să nu vezi ce se întâmplă. Eu cred că Negoiţă nici nu e proprietarul lui Dinamo. Când văd ce decizii controversate ia, când văd managementul pe care-l are Dinamo. Clubul are jucători. Mai greu e să-i construieşti.

Negoiţă a spus chestia asta, dar nu a făcut niciodată treaba asta. La Dinamo e un deficit incredibil, un haos la nivelul selecţiei. E o echipă care se bate la evitarea retrogradării. Mie îmi e milă de Ionuţ Negoiţă, dar cred că deciziile la Dinamo nu le ia el! Un om de business care a avut succes în alte afaceri... nu înţeleg cum la Dinamo nu are succes", a reacţionat Chirilă, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: ionut chirilareactiedinamobratumiriuta 

viewscnt
Articole similare