Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dură la adresa antrenorului de la Olympiakos. Secundul lui Răzvan Lucescu: "Circul este pentru clovni"

Reacţie dură la adresa antrenorului de la Olympiakos. Secundul lui Răzvan Lucescu: "Circul este pentru clovni"
Comentarii

Derby-ul dintre PAOK şi Olympiacos, programat duminică, la Salonic, nu s-a mai disputat, după ce fanii echipei pregătite de Răzvan Lucescu au aruncat cu obiecte din tribune înainte de startul partidei.

Federaţia elenă de fotbal va decide în această săptămână dacă meciul se va juca la o altă dată sau dacă le va fi acordată victoria la masa verde oaspeţilor.

Antrenorul formaţie Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie după unele surse din presa elenă, înaintea meciului de la Salonic. Potrivit presei locale, după acest incident, jucătorii echipei din Pireu au mers la vestiare şi nu au mai vrut să joace, din cauza atmosferei incendiare de pe Stadionul Toumbas. Garcia s-a simţi rău şi a fost transportat la spital. El va rămâne acolo peste noapte pentru a fi sub supraveghere medicală.

Suporterii echipei PAOK Salonic au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat amploarea loviturii primite, în urma aruncării unui obiect din tribune, şi au încercat să forţeze accesul la vestiare pentru a le cere socoteală oaspeţilor. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împrăştia pe suporteri.

Ulterior, antrenorul secund al lui Răzvan Lucescu, Diego Longo, a postat un mesaj pe reţelele de socializare la adresa antrenorului de la Olympiakos: "Ruşine, Oscar Garcia! Fii antrenor, circul este pentru clovni!".

Afla mai multe despre: razvan lucescuolympiakospaoksalonicoscar garcia 

viewscnt
Articole similare